2000 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
2000 TL
%10 İyzico ile 300 TL birleşti mi onu bende merak ediyorum Total kaça geldi.
Ben çok akıllı olduğum için yanlış kampanyaya katıldım şimdi müşteri hizmetlerinin canlı desteğine bağlanıp kampanyadan yararlanabilir miyim onu sorucağım :D ama %10 indirim 195tl yapıyor 400tl de diğer uygulamadan geliyor 600tl'ye yakın bi indirim olucaktı.

Ben çok akıllı olduğum için yanlış kampanyaya katıldım şimdi müşteri hizmetlerinin canlı desteğine bağlanıp kampanyadan yararlanabilir miyim onu soracağım :D ama %10 indirim 195TL yapıyor 400TL de diğer uygulamadan geliyor 600TL'ye yakın bir indirim olacaktı.

Bende öyle aldım İyzico'daki 300 TL'yi bende fark etmemiştim ama fare elime geldi daha da uğraşmayayım dedim.

Hocam galiba kırmızı rengi aldınız :D 50 tl fazla verip mavi olanı mı alsam diye düşünüyorum ne yapayım...
Zevkinize göre

Kırmızı ile mavi renk arasında kalmıştım 2-3 arkadaşıma danıştım hepsi mavi rengi söyledikleri için mavi rengi sipariş verdim.
Hocam bana parolapara direkt olarak yatmadı %50 indirim bekliyorum, sizce ne zaman yatar sizde direkt mi yattı? Ben kesin yanlış bir şeyler yaptım...

Arkadaşlar para 1 saat sonra yattı, 400 tl. Ve ben çok akıllı olduğum ve geç kaldığım içim sadece 400 tl den yararlanabildim. İyizicodaki 300 tl'yi iptal etmişler sordum desteğe, ve %10 indirimi de almayı unutmuşum. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim? 1550 tl'ye almış oldum... Baya beceriksiz gibi hissediyorum kendimi.. İptal edersem de hesaba 10 iş gün, içinde geçecekmiş para. Mosue'ın fiyatı 10 güne(belki 12-13 bile olabilir :D iş günü sonuç olarak) kadar artar mı azalır mı fikriniz var mı ya çok kafam karıştı.

Son düzenleme:
Hocam bana parolapara direkt olarak yatmadı %50 indirim bekliyorum, sizce ne zaman yatar sizde direkt mi yattı? Ben kesin yanlış bir şeyler yaptım...

Arkadaşlar para 1 saat sonra yattı, 400 TL. Ve ben çok akıllı olduğum ve geç kaldığım içim sadece 400 TL'den yararlanabildim. İyizicodaki 300 TL'yi iptal etmişler sordum desteğe, ve %10 indirimi de almayı unutmuşum. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim? 1550 TL'ye almış oldum... Bayağı beceriksiz gibi hissediyorum kendimi. İptal edersem de hesaba 10 iş gün, içinde geçecekmiş para. Mosue'ın fiyatı 10 güne(belki 12-13 bile olabilir :D iş günü sonuç olarak) kadar artar mı azalır mı fikriniz var mı ya çok kafam karıştı.

Gerek yok hocam 2K ya bile iyi bir mouse o 1.5'ta iyi fiyat.

Arkadaşlar para 1 saat sonra yattı, 400 tl. Ve ben çok akıllı olduğum ve geç kaldığım içim sadece 400 tl den yararlanabildim. İyizicodaki 300 tl'yi iptal etmişler sordum desteğe, ve %10 indirimi de almayı unutmuşum. Sizce ne yapayım iptal mi edeyim? 1550 tl'ye almış oldum... Baya beceriksiz gibi hissediyorum kendimi.. İptal edersem de hesaba 10 iş gün, içinde geçecekmiş para. Mosue'ın fiyatı 10 güne(belki 12-13 bile olabilir :D iş günü sonuç olarak) kadar artar mı azalır mı fikriniz var mı ya çok kafam karıştı.
bende sadece parolparadan yararlandım. İptal etmeye hiç gerek yok hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı