2000 TL'ye kadar mouse önerisi

Kullandım da çok göremedim dostum. Milyonlar sattığı için arada arızalı ürün denk geliyor, bazen de direkt kullanım sorunlu oluyor. Büyük marka garanti konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Gayet kalitelidir.

Valla onu da yaşadım Razer'dan hala para iadesi bekliyorum 1 ay oldu. Para iadesi de stokta olmadığı içinmiş tabi 3 ay cevap vermezlerse stoğa da gelmez öyle bir sorun da oldu. Benim de suçum olabilir faturayı kaybettiğim için ama Mediamarkt'da garanti için kullanılabilen belge var kabul etmedi elemanlar.

Sipariş verdim hocam

Dosya Ekleri

• IMG_20251231_232220.jpg
    IMG_20251231_232220.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 38
En kısa zamanda hocam

Dostlar mouse geldi yüksek DPI'ın bana ya yaramadığını öğrendim 26000 DPI moduna alınca kontrol edemez hale geliyorum

Rengi sitedeki ilk fotoğraf kadar canlı bir sarı değil 2. fotoğrafındaki rengi gibi.

Sağ sol Click arkasında bir durum bilgi LED'i var toplam toplam 6 renk var her bir renk bir DPI ayarını ifade ediyor kontrol yazılımı üzerinden her bir renk moduna 26000 DPI'a kadar istediğimiz DPI'ı atıyabiliyoruz sonrasında renklerine bakarak alttaki tuş sayesinde DPI'ı ayarlayabiliyoruz

Yanında gelen kaplamayı henüz denemedim ama şu anda bile yeterince ele geliyor

Kablosu örgü bir yapıda sağlam hissettiriyor ama şu ana kadar kullandığım en hafif mouse olduğu için kalitesiz hissettiriyor

Hz testi yaptım maksimum 980 Hz aldım kontrol yazılımınddan 250 500 750 ve 1000 Hz arasında geçiş yapılıyor 250 Hz'e alınca aradaki farkı anladım bildiğimiz mouse 1000 Hz de yağ gibi kayıyor daha yükseğine de gerek yok bence

Yanında dişi USB'a to dişi USB C ye çeviren bir adaptör de geldi typc to typc kabloyla telefona da bağladım o da bir artı tabii ki

Kısacası fiyatını hakettiğini düşünüyorum ben memnun kaldım

Görüntüleri ekliyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20251231_235440.jpg
    IMG_20251231_235440.jpg
    161,5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20260106_165755.jpg
    IMG_20260106_165755.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20260106_165759.jpg
    IMG_20260106_165759.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20260106_165804.jpg
    IMG_20260106_165804.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
En kısa zamanda hocam

Dostlar mouse geldi yüksek DPI'ın bana ya yaramadığını öğrendim 26000 DPI moduna alınca kontrol edemez hale geliyorum

Rengi sitedeki ilk fotoğraf kadar canlı bir sarı değil 2. fotoğrafındaki rengi gibi.

Sağ sol Click arkasında bir durum bilgi LED'i var toplam toplam 6 renk var her bir renk bir DPI ayarını ifade ediyor kontrol yazılımı üzerinden her bir renk moduna 26000 DPI'a kadar istediğimiz DPI'ı atıyabiliyoruz sonrasında renklerine bakarak alttaki tuş sayesinde DPI'ı ayarlayabiliyoruz

Kablosu örgü bir yapıda sağlam hissettiriyor ama şu ana kadar kullandığım en hafif mouse olduğu için kalitesiz hissettiriyor

Hz testi yaptım maksimum 980 Hz aldım kontrol yazılımınddan 250 500 750 ve 1000 Hz arasında geçiş yapılıyor 250 Hz'e alınca aradaki farkı anladım bildiğimiz mouse 1000 Hz de yağ gibi kayıyor daha yükseğine de gerek yok bence

Yanında dişi USB'a to dişi USB C ye çeviren bir adaptör de geldi typc to typc kabloyla telefona da bağladım o da bir artı tabii ki

Görüntüleri ekliyorum

Güle güle kullanın hocam. DPI değerini arttırmak isterseniz oyun içi hassasiyetinizi düşürmeniz lazım. İkisi ters orantıda çalışıyor.

En kısa zamanda hocam

Görüntüleri ekliyorum
Güle güle kullan dostum, sitelerine "iade hakkı" yazısını bazı firmalara inat olsun diye yazmışlar gibi.😅 Müşteri olarak bizim hukluki hakkımıza saygı gösteren sitelerden alışveriş yapmalıyız, farkındalığınız için sizi kutluyorum.

Güle güle kullan dostum, sitelerine "iade hakkı" yazısını bazı firmalara inat olsun diye yazmışlar gibi.😅 Müşteri olarak bizim hukluki hakkımıza saygı gösteren sitelerden alışveriş yapmalıyız, farkındalığınız için sizi kutluyorum.

Wraith'den bahsediyorsunuz sanırım hocam😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı