Merhaba çevremde pek çok insan Samsung kullanıyor ve 1 yıl içinde servise gidiyor batarya ve aşırı derece donma oluyor. Sevdam iPhone, bütçem Nokia 3310.Ben iPhone 6 alırdım. Ama acelen yoksa Samsung S6'yı bekle derim.
Ustaaa daha 6S çıkacak ki S6'nın rakini 6S olacaktır. Yani meydan Samsung'a kalmaz.Bende şu an S3 kullanıyorum. 2 yılı geçti. İphone 6 alacaktım ama vazgeçip yeni bilgisayar aldım ki daha iyi oldu. S5 dahil yeni çıkanlarda ben hiç bir problem görmedim. Benimde kullanan tanıdıklarım var. Samsung S6 iPhone 6 ile karşılaştırıldı canlı tanıtım yayını izledim ve iPhone 6 dan daha iyi olduğu görüldü.
Aynen, bende İOS'dan Android'e geçtim sırf kişiselleştirme ve uygulamalardan dolayı.S3 yeni çıktığı zamanlar bende iPhone iyidir demişimdir. Şu an için ise ben Samsung'dan yanayım kullanım açısından uygulama açısından bence Samsung önde.
Sırf bir ürün çok satılıyor diye onu almaktan başka bir şey değildir. Türkiye' de Apple ürünlerini almak saçmalığın daniskası. Gerçekten insanların çoğu aldığı telefonun ne kadarını kullanabiliyor ellerine alıp gösterişten başka bir şey bilmiyorlar.iPhone'a para verilmez diyen arkadaş, seninle sayfalarca tartışırdım ama sen en iyisi açıp iPhone satış rakamlarına bir bak. Tüm dünya aptal gibi davranmayı bırakırsın belki. @Silinen üye
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.