2000 TL'ye Kamera ve Spor için iPhone Önerisi

• Konuyu başlatan PÖHH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.832
Merhaba, iPhone 5S 32 GB 2300-2400 TL, iPhone 6 16 GB 2400 TL. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şu an S3 kullanıyorum. 2 yılı geçti. İphone 6 alacaktım ama vazgeçip yeni bilgisayar aldım ki daha iyi oldu. S5 dahil yeni çıkanlarda ben hiç bir problem görmedim. Benimde kullanan tanıdıklarım var. Samsung S6 iPhone 6 ile karşılaştırıldı canlı tanıtım yayını izledim ve iPhone 6 dan daha iyi olduğu görüldü.

Bende şu an S3 kullanıyorum. 2 yılı geçti. İphone 6 alacaktım ama vazgeçip yeni bilgisayar aldım ki daha iyi oldu. S5 dahil yeni çıkanlarda ben hiç bir problem görmedim. Benimde kullanan tanıdıklarım var. Samsung S6 iPhone 6 ile karşılaştırıldı canlı tanıtım yayını izledim ve iPhone 6 dan daha iyi olduğu görüldü.
Ustaaa daha 6S çıkacak ki S6'nın rakini 6S olacaktır. Yani meydan Samsung'a kalmaz.

S3 yeni çıktığı zamanlar bende iPhone iyidir demişimdir. Şu an için ise ben Samsung'dan yanayım kullanım açısından uygulama açısından bence Samsung önde.

S3 yeni çıktığı zamanlar bende iPhone iyidir demişimdir. Şu an için ise ben Samsung'dan yanayım kullanım açısından uygulama açısından bence Samsung önde.
Aynen, bende İOS'dan Android'e geçtim sırf kişiselleştirme ve uygulamalardan dolayı.

iPhone'a para verilmez diyen arkadaş, seninle sayfalarca tartışırdım ama sen en iyisi açıp iPhone satış rakamlarına bir bak. Tüm dünya aptal gibi davranmayı bırakırsın belki. @Silinen üye
Sırf bir ürün çok satılıyor diye onu almaktan başka bir şey değildir. Türkiye' de Apple ürünlerini almak saçmalığın daniskası. Gerçekten insanların çoğu aldığı telefonun ne kadarını kullanabiliyor ellerine alıp gösterişten başka bir şey bilmiyorlar.

Bence acelen yoksa 300TL daha biriktir, almışken iPhone 6 al. ;)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı