2 bin TL bütçem var, üstüne çıkamam sanırım Max 2100-2200. bu yüzden kendime bir adet mekanik klavye alacağım, ne önerirsiniz? Ajazz olursa iyi olur, Ajazz iyi bir marka mıdır? Ayrıca bir de gözüme G413 geldi. Hangi klavyeyi önerirsiniz?
Ben G413 TKL SE kullanıyorum, tavsiye ederim.
Ben G413 TKL SE kullanıyorum, tavsiye ederim.
Bu 2 klavye gayet iyidir hocam.
Ak992 gayet güzel klavyedir. 5087B Plus Horizon Akkonun kendi sitesinde 95 dolar, 1000tl kadar indirime girmiş yani. Bugün 5087B Plus sipariş etmeyi planlıyorum. 2'si de gayet güzel alınır.İyi mi hocam fiyatını hak ediyor mu?
Hocam cidden güzellermiş alınır mı?
İyi mi hocam fiyatını hak ediyor mu?
Hocam cidden güzellermiş alınır mı?
Logitech kesinlikle almayın. Fiyatına göre gayet kötü, yazılımı bile yok.
Akko'lar indirimdeyken kaçırmayın.
Mis gibi Akko varken Logitechin kötü klavyesini önermenize mi yoksa fiyatına göre kötü denmesine takılmak yerine yazılıma takılmanıza mı? Aslında gülünecek çok şey var. 2000tl bütçede hotswap olmayan klavyeyi ısrarla önermenizin nedeni ne acaba?
Mis gibi Akko varken Logitech'in kötü klavyesini önermenize mi yoksa fiyatına göre kötü denmesine takılmak yerine yazılıma takılmanıza mı? Aslında gülünecek çok şey var. 2000TL bütçede hotswap olmayan klavyeyi ısrarla önermenizin nedeni ne acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.