Sanki evren üzerindeki tüm mousepadleri ölçüp biçmiş birisi olarak yanıt verip her şeyi inkar etmenizden dolayı kişinin kafası bayağı karışacak ben burada kendi yorumumu yaparak çekilmek istiyorum kişinin belirttiği üzere hangi yüzeyi alacağını denemediği için bilmiyor kişiye böyle bir soru sormak zaten saçma çünkü 100 TL'lik bir mousepadle oynamış sens ve DPI ile öngörüde bulunarak hybrid ve Control'un bu arkadaşa gideceğini söylüyorum benim önerilerim belli. Konu sahibinin her türlü mousepadi deneme imkanı yok zaten bütçesi ortada
Premium gaming mousepad. Amundsen Kumaş Hybrid yüzeyi ile hassasiyet ve akıcılık sunar. Kaymaz kauçuk taban ile E-spor ve profesyonel oyunlar için ideal seçim!
www.klassegear.com
Mousepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Veya herhangi bir hybrid, kontrol olabilir daha fazla yazarak konuyu yalamaç edip 4-5 sayfa yapmak istemiyorum görüşlerim bu kadar.