2000 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
2000 TL
Mousepadin yüzeyinin sürtünme seviyesi ve dokusu senin sens DPI ayarına göre farklıdır. Aktivasyon ve durdurma değerleridir dediğin şey stopping Power ve attığım mouse pad zaten ona odaklanıyor.

1600 DPI, 0.16 sens oynuyorum. 256 eDPI yapıyor. Ne almalıyım sence? Buna göre yorum mu yapılır? Full speed cam mı kullanmalıyım?

Kardeşim hybrid olsa hybrid mouse pad yazarlardı Control mouse pad yazmışlar.
Sence her yazan öyle mi? Benim padimde de kontrol yazıyor ama dengeli bir pad, SOA hibritte hibrit yazıyor ama neredeyse kontrol bir ürün.

Sanki evren üzerindeki tüm mousepadleri ölçüp biçmiş birisi olarak yanıt verip her şeyi inkar etmenizden dolayı kişinin kafası bayağı karışacak ben burada kendi yorumumu yaparak çekilmek istiyorum kişinin belirttiği üzere hangi yüzeyi alacağını denemediği için bilmiyor kişiye böyle bir soru sormak zaten saçma çünkü 100 TL'lik bir mousepadle oynamış sens ve DPI ile öngörüde bulunarak hybrid ve Control'un bu arkadaşa gideceğini söylüyorum benim önerilerim belli. Konu sahibinin her türlü mousepadi deneme imkanı yok zaten bütçesi ortada
Veya herhangi bir hybrid, kontrol olabilir daha fazla yazarak konuyu yalamaç edip 4-5 sayfa yapmak istemiyorum görüşlerim bu kadar.
Ne abarttınız ya. Ben zaten konu sahibi arkadaşa küçük sorular sorarak gene ne istediğini bulacaktım ister 100TL lik pad kullansın ister 10Klık pad kullansın.

Aim tarzına göre değişir Valorant ve CS'de çoğu kişi Control veya balanced kullanır full Speed cam zaten Valorant ve CS'de kullanan gördün mü sen hiç.
Hem de nasıl. Wallhack kullanan dolu.

Hani onlarında kendi içinde farkları var ya. Mesela şu iki paddin bana farkını söylesene ikisi de kontrol.
Al ikisi de kontrol farkını söylesene bana.

Hani onların da kendi içinde farkları var ya. Mesela şu iki paddin bana farkını söylesene ikisi de kontrol.
Al ikisi de kontrol farkını söylesene bana.

Bence okuduğunu anlayıp anlayamaman konusunda ne seviye olduğunu gördüğümden çözdüm gibi ama sen bilirsin.

Heavy claw diğer mousepade göre daha yavaş ve kontrolü daha yüksek diğerine göre de daha kalın hissiyatı da yumuşak. 100 TL'lik mousepadde yüceliğe çıktıysa zaten mousepadden değil bileğinden çıkmıştır kontrol - hybrid en iyi seçenek olur.

Hocam bilmiyorum açıkçası deneyimim olmadı, bu ranka kadar nasıl çıktım bu mousepadle bilmiyorum ama artık mikrotakılmalar bile hissediyorum markası yok ne oldugu belli degil aimimin toparlancagı bir şey istiyorum. Hani gerçekten işe ciddiyetle bakıyorum deneyimim olmadıgı için de hangi yüzeyi almalıyım bilmiyorum sensimi yazdım okul turnuvasından dolayı sadece immortal insanlarla oynuyorum şu an ve mikrotakılmaları artık hissetmeye başladım aimin daha stabil olması açısından özellikle bir mouse pad arayışındayım yani Valorant camiasında hangi tür mouse pad kullanılıyor çok bilmiyorum da. Geç yanıtım için kusuruma bakmayın. Prac maçımız vardı önerilerinizi bekliyorum soracak sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Wraith sprit of aim çok öneriyorlar almam konusunda ne yapmalıyım. Almışken tam olsun.

Sanki evren üzerindeki tüm mousepadleri ölçüp biçmiş birisi olarak yanıt verip her şeyi inkar etmenizden dolayı kişinin kafası bayağı karışacak ben burada kendi yorumumu yaparak çekilmek istiyorum kişinin belirttiği üzere hangi yüzeyi alacağını denemediği için bilmiyor kişiye böyle bir soru sormak zaten saçma çünkü 100 TL'lik bir mousepadle oynamış sens ve DPI ile öngörüde bulunarak hybrid ve Control'un bu arkadaşa gideceğini söylüyorum benim önerilerim belli. Konu sahibinin her türlü mousepadi deneme imkanı yok zaten bütçesi ortada
Veya herhangi bir hybrid, kontrol olabilir daha fazla yazarak konuyu yalamaç edip 4-5 sayfa yapmak istemiyorum görüşlerim bu kadar.

@GudukKupsi @Michael_Kaiser @ixquery @KafadanKontak @ca9an

Hocam bilmiyorum açıkçası deneyimim olmadı, bu ranka kadar nasıl çıktım bu mousepadle bilmiyorum ama artık mikrotakılmalar bile hissediyorum markası yok ne oldugu belli degil aimimin toparlancagı bir şey istiyorum. Hani gerçekten işe ciddiyetle bakıyorum deneyimim olmadıgı için de hangi yüzeyi almalıyım bilmiyorum sensimi yazdım okul turnuvasından dolayı sadece immortal insanlarla oynuyorum şu an ve mikrotakılmaları artık hissetmeye başladım aimin daha stabil olması açısından özellikle bir mouse pad arayışındayım yani Valorant camiasında hangi tür mouse pad kullanılıyor çok bilmiyorum da. Geç yanıtım için kusuruma bakmayın. Prac maçımız vardı önerilerinizi bekliyorum soracak sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Wraith sprit of aim çok öneriyorlar almam konusunda ne yapmalıyım. Almışken tam olsun.

@GudukKupsi @Michael_Kaiser @ixquery @KafadanKontak @ca9an

Dediğim gibi hocam bu bütçelerdeki mousepadlerde zaten aman aman bir fark yok tabii ki Control hybrid Speed tarzındaki mousepadler hakkında konuşuyorum spirit of aimin bana kalırsa hybrid versiyonunu almanız benim düşüncemle sensinize bakarsak daha iyidir.
Ama cidden nokta atışı yapmak istiyorsanız prof mouse pad kullanan arkadaşlarınızdan rica ederek mousepadleri deneyip kendinize göre yüzeyi bulmanız.

Dediğim gibi hocam bu bütçelerdeki mousepadlerde zaten aman aman bir fark yok tabii ki Control hybrid Speed tarzındaki mousepadler hakkında konuşuyorum spirit of aimin bana kalırsa hybrid versiyonunu almanız benim düşüncemle sensinize bakarsak daha iyidir.
Ama cidden nokta atışı yapmak istiyorsanız prof mouse pad kullanan arkadaşlarınızdan rica ederek mousepadleri deneyip kendinize göre yüzeyi bulmanız.

Hocam sprit of aim Speed kullanıyor takımımdaki 3 kisi hepsi Speed al diyor bu kisisel oldugu icin cok guvenemedim de Speed demelerine :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı