2000 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
2000 TL

Öneriniz için tekrardan teşekkürler şehir dışındaysa Param Güvende'yle alacağım bu model sprit of aimden daha mı iyidir. Ayrıca

freefall MFG V2 sv modeli var bir de bunlar ondan daha mı kötü 1500TL'ye buldum da​

Öneriniz için tekrardan teşekkürler şehir dışındaysa Param Güvende'yle alacağım bu model sprit of aimden daha mı iyidir. Ayrıca

freefall MFG V2 sv modeli var bir de bunlar ondan daha mı kötü 1500TL'ye buldum da​

SOA bunla karşılaştırılamaz. V3 çok daha mantıklı olur eğer 2.ele yöneliyorsanç

Soa bununla karşılaştırılamaz. V3 çok daha mantıklı olur eğer 2.ele yöneliyorsanç.

Önerilerinize güveniyorum hocam. Hiç daha araştırmaya girmeyim o zaman bu modeli 2. el kovalayım :)

Hocam 2. el alabilirim hiç sorun yok. Attıgınız 2 ürünü de bütçemde 2. el bulabiliyorum. Kaliteli olsun 2. el olsun fark etmez :) sizce o zaman 2. el bütçede alabileceğim en iyi hangisi olur öyle ilerleyelim. Bir de çok sorun olmaz degil mi? Yüzeyde asınma durumu vs.

Ben de normalde renk seçeneği olsaydı Control+ alacaktım ama kalan ekipmanlar hiç uymuyor. Ondan Hyperion aldım. Hyperion padlerde kronik yazı atması sorunu var. İlanlara bakarsan fark edersin zaten. Benim padimde de başladı. Param güvendeyle alırsan en rahatı zaten. Beğenmezsen ya da satıcının bahsettiği gibi değilse iade de edersin.

IMG_5505.jpeg

Control+ ikinci elde hiç kalmamış. Onun yerine buna da bakabilirsin.

Ben de normalde renk seçeneği olsaydı Control+ alacaktım ama kalan ekipmanlar hiç uymuyor. Ondan hyperion aldım. Hyperion padlerde kronik yazı atması sorunu var. İlanlara bakarsan fark edersin zaten. Benim padimde de başladı. Param Güvende'yle alırsan en rahatı zaten. Beğenmezsen ya da satıcının bahsettiği gibi değilse iade de edersin.

Eki Görüntüle 2669492

Control+ ikinci elde hiç kalmamış. Onun yerine buna da bakabilirsin.

Ohahocam yokartik nasıl denk getirdiniz bilmiyorum ama sehirden mahalleme kadar bulmussunuz saticiyla ayni mahallede oturuyorum hahahaha. bu freefalldan kotumudur kaybim olurmu

Ohahocam yokartik nasıl denk getirdiniz bilmiyorum ama sehirden mahalleme kadar bulmussunuz saticiyla ayni mahallede oturuyorum hahahaha. Bu freefalldan kotu mudur kaybim olur mu?

Bence bir kaybın olmaz, Control+ satan kimse zaten bayağıdır yok. Bana da çok yakın, ondan favorilerimdeydi…

Renk bozmazsa bunu al, yanlış ilanı atmışım. Aynı satıcı zaten.

Bence bir kaybın olmaz, Control+ satan kimse zaten bayağıdır yok. Bana da çok yakın, ondan favorilerimdeydi…

Renk bozmazsa bunu al, yanlış ilanı atmışım. Aynı satıcı zaten.

Hocam aynı mahalledemi oturuyoruz sizle korkutmayın :D
Renk bozar hocam ya setup çok siyah beyaz pembe koyarsam sıkıntı olur mavi bile aslında sıkıntı ama tolere edilebilir başka şekilde kurtarcak yok mudur, Control daha mı iyidir speeden çok fazla satan yok ya.

Renk bozar hocam ya setup çok siyah beyaz pembe koyarsam sıkıntı olur mavi bile aslında sıkıntı ama tolere edilebilir başka şekilde kurtarcak yok mudur, Control daha mı iyidir speeden çok fazla satan yok ya.
Hocam atılan padler pek kontrollü değil zaten. Başlangıç için güzel padler.

Aslında satıcı benim. 😈

Şaka bir yana siyahını arayabilirsin hocam. Denk gelirse alırsın.

Bekleyemem dersen attığım Pulsar’a bak.

SoA hybrid de alabilirsin hem siyah-beyaz zaten. Beğenmezsen iade konusunda sorun olmuyor diye biliyorum, yine de tekrar kontrol et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı