2000 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
2000 TL
Hocam koldan da oynayan var bilektende oynayan var.

Hocam aim tarzı dediğiniz ne anlamda anlayamadım da.
Örnek olarak snappy.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam koldan da oynayan var bilektende oynayan var.

Hocam aim tarzı dediğiniz ne anlamda anlayamadım da.

Sizin edpınıza baktığımda hem bilekten hem koldan oyun oynuyorsunuz bu tarza daha çok hybrid hitap ediyor ama tam olarak bilekten veya tam olarak koldanda oynuyor olabilirsiniz onu bilmeniz lazım.

Örnek olarak snappy.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Snappy gibi oynamıyorum hocam ama öyle oynamak çok isterim benimsemekte istiyorum. Mouse pad çok kücük bir de izin vermiyor buna cok. Onun haricinde oynayısım daha cok hangi kategoriye girdigini bilmedigim icin. Ama biraz daha geride kalıp aimim kafa hizasında bozmayıp fareye bas cek yapıp ateş ediyorum ani dönüşler yapıyorum.

Hocam EDPI'ı öğrenip bilekten ve koldan oynadığını nasıl anladınız? Bilmediğim için soruyorum.

Hocam elden oynuyorum.

Hocam sprit of aim Speed kullanıyor takımımdaki 3 kisi hepsi Speed al diyor bu kisisel oldugu icin cok guvenemedim de Speed demelerine :)

Biz de diğer arkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyoruz ama illa görmeleri lazım herhalde. Ace Storm ile @YüzbaşıJohnPrice 2.700 eloda oynuyor. Kişisel tercih bu. Oyuna göre ya da sense göre seçilmemeli. Dengeli bir şey istiyorsan bütçen artarsa buna bak. Zero kopyası diye geçiyor zaten.

İkinci el olursa bunlara bakabilirsin. 1.5 - 2 civarına bulursun.

SoA hybrid pürüzlü olduğundan rahatsız edebilir. Pürüzsüz hybrid alırsan hiç değilse dengeli takılırsın.

Sıfır şartsa da buna bakabilirsin.

Biz de diğer arkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyoruz ama illa görmeleri lazım herhalde. Ace storm ile @YüzbaşıJohnPrice 2.700 eloda oynuyor. Kişisel tercih bu. Oyuna göre ya da sense göre seçilmemeli. Dengeli bir şey istiyorsan bütçen artarsa buna bak. Zero kopyası diye geçiyor zaten.

İkinci el olursa bunlara bakabilirsin. 1.5 - 2 civarına bulursun.

Soa hybrid pürüzlü olduğundan rahatsız edebilir. Pürüzsüz hybrid alırsan hiç değilse dengeli takılırsın.

Sıfır şartsa da buna bakabilirsin.

Hocam 2. el alabilirim hiç sorun yok. Attıgınız 2 ürünü de bütçemde 2. el bulabiliyorum. Kaliteli olsun 2. el olsun fark etmez :) sizce o zaman 2. el bütçede alabileceğim en iyi hangisi olur öyle ilerleyelim. Bir de çok sorun olmaz degil mi? Yüzeyde asınma durumu vs.

Hocam 2. el alabilirim hiç sorun yok. Attıgınız 2 ürünü de bütçemde 2. el bulabiliyorum. Kaliteli olsun 2. el olsun fark etmez :) sizce o zaman 2. el bütçede alabileceğim en iyi hangisi olur öyle ilerleyelim. Bir de çok sorun olmaz degil mi? Yüzeyde asınma durumu vs.
Al geç. @ca9an hocamın attıkları hariç atılan padlere bin basar.

Sizin edpınıza baktığımda hem bilekten hem koldan oyun oynuyorsunuz bu tarza daha çok hybrid hitap ediyor ama tam olarak bilekten veya tam olarak koldanda oynuyor olabilirsiniz onu bilmeniz lazım.
Reis teknolojiye bak beeee. Nesin sen?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı