20000-25000TL sistem önerisi

8 GB 12 GB muhabbeti ekran kartında ileriye dönük sıkıntı çıkartabilir mi acaba yoksa işlemci olarak da daha iyiymiş bu sistem şimdi bakınca.

B580 ile 4060'ı eşit gibi düşünebilirsiniz. En azından B580 4 GB fazla VRAM'e sahip.

Arkadaşın attığı bu sisteme ne dersin kankam VRAM olarak 4 GB daha düşük ama b serisi anakart ile işlemci olsun SSD olsun vs daha iyi gibi diğer PC de özelleştirmeler ile 25k ya geliyordu.

8 GB 12 GB muhabbeti ekran kartında ileriye dönük sıkıntı çıkartabilir mi acaba yoksa işlemci olarak da daha iyiymiş bu sistem şimdi bakınca.
performans olarak işlemci bu sistemde daha iyi ekran kartını ileride sıkılırsan değişirsin fakat seni üzmez bu ekran kartı gayet güçlü benim tavsiyem bu

Performans olarak işlemci bu sistemde daha iyi ekran kartını ileride sıkılırsan değişirsin fakat seni üzmez bu ekran kartı gayet güçlü benim tavsiyem bu.

Yani 1500TL fark oluyor iki sistem arasında özelleştirmeler ile birlikte ama birince 1TB SSD daha iyi işlemci tek sıkıntı VRAM oluyor normalde çok takıntım yok ama bilemedim şimdi aklımı karıştırdın :D

Yani 1500TL fark oluyor iki sistem arasında özelleştirmeler ile birlikte ama birince 1TB SSD daha iyi işlemci tek sıkıntı VRAM oluyor normalde çok takıntım yok ama bilemedim şimdi aklımı karıştırdın :D
işlemci olarak daha iyi dediğim gibi ilerde satmak istesen rx 7600 daha kolay satılır.

İşlemci olarak daha iyi dediğim gibi ileride satmak istesen RX 7600 daha kolay satılır.

Çok ileride satmaya yönelik almıyorum kanka ya biliyorum iki sistemde çok rahat 5/6 yıl götürür beni ama aldıktan sonra keşke bunu alsaydım ya pişmanlığına girmek istemiyorum performans olarak baktım Intel ekran kartı daha iyi 13400F vs 7600 yapsak arada herhalde çok major bir FPS farkı olmuyordur.

Çok ileride satmaya yönelik almıyorum kanka ya biliyorum iki sistemde çok rahat 5/6 yıl götürür beni ama aldıktan sonra keşke bunu alsaydım ya pişmanlığına girmek istemiyorum performans olarak baktım Intel ekran kartı daha iyi 13400F vs 7600 yapsak arada herhalde çok major bir FPS farkı olmuyordur.
Satmaya yönelik değil yükseltmeye yönelik gibi düşün 5 6 sene sonra yetmiyo mu 8gb,paran varsa 12gb ister 16gb lık ekran kartı al. ben alcak olsam 7600lü sistemi alırdım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı