20000 TL PC toplama

kasarreiss

Centipat
Daha fazla  
20K'ya PC toplamak istiyorum ama iyi bir tane Valorant'ta 300-400 FPS alan. Gerekirse 6-8 k daha ekleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi kullanıyorum. Memnunum. Fakat bilgisayar fiyatları düşecek diye bir duyum aldım. Biraz beklemek faydalı olabilir.
Tahmini ne kadar beklemek gerekir acaba?

Bu sistemi kullanıyorum. Memnunum. Fakat bilgisayar fiyatları düşecek diye bir duyum aldım. Biraz beklemek faydalı olabilir.

Hocam babamın arkadaşı bilgisayarcı. Bende bu sistemi alacaktım bugün babama söyledim babam bilgisayarcı arkadaşına danıştı ve Exper'in alınmayacak bir marka olduğunu söyledi. İllaki bir şeyden kısıyorlarmış ve bu da genelde anakart oluyormuş ileride sıkıntı yaşayabilir arkadaş. Fakat kendi kararı.

20K'ya PC toplamak istiyorum ama iyi bir tane Valorant'ta 300-400 FPS alan. Gerekirse 6-8 k daha ekleyebilirim.

Hocam üsteki bütün yorumları unut eğer 28kya kadar çıkabiliyorsan üstte attığım sistemi al.
Eğer 25k falan olsun diyorsan bunu al: SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar

Valorant'ta 300-400 FPS alan.

Valorant işlemci tabanlı oyun 7500F işlemcisi, 5600 ve 12400F den kat kat daha çok FPS verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı