20000 TL'ye laptop önerisi

CrouSie

Femtopat
Katılım
7 Ekim 2022
Mesajlar
3
Önceliğim 16 GB RAM ve mümkünse güçlü bir işlemci. Okul hayatının yanı sıra oyunlarda da beni üzmeyecek bir performans göstermesini beklediğim bir laptop arıyorum.

Benim şu an aklımda olan PC: Monster Abra A5 V17.2 Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Bu modeli alırsam özelleştirerek RAM'ini 16'ya çıkarıp almayı düşünüyorum.
Bu bütçeye önerebileceğiniz daha iyi laptoplar var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Monster pek tavsiye edilmiyor dandik malzeme ve ısınma sorunu kısaca uzak durabilirsin. HP Victus Laptop 16 - E1006NT AMD Ryzen 7 6800H 8GB RAM 512GB SSD 4GB GeForce RTX 3050TI 16.1 inç FHD 144 Hz FreeDos Mavi 68S22EA - HP Store Türkiye bunu alırsın üstüne 8 GB DDR5 RAM eklemesi yaparsın sana 20k ya gelir. İşlemcisi ve DDR5 olmasıyla birlikte bu fiyata en iyisi diyebilirim.
Ürün özellikleri gerçekten iyi duruyor fakat ben ram ekleme kısmında yeterli bilgiye sahip değilim. Ürünün kendi servisi dışında da içinin açılıp ram eklemesi yapmamın gerekmesi beni biraz uzaklaştırıyor 8GB ramli pclerden. Sonradan ekleme yapmam gerekirse bunu bir bilgisayarcıya yaptırmam gerekir muhtemelen ve bilgisayarın içini kendi servisi dışında açtığım için de ürünün garantisinin tehlikeye düşmesini istemiyorum.

Ürünü özelleştirerek alma şansım da yok maalesef monster'lardaki gibi.
3D modelleme uygulamaları vs. kullanacağımdan ram benim için önemli konumda.

Biraz araştırmayla bu ürünü buldum. Özellikleri ve fiyatı çok iyi duruyor. Sizce bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim?
 
RAM eklemek basit bir işlem, youtebeda bir sürü videosu bulunuyor sırf o yüzden düşük donanımlı cihazlara bakmayın. Zarar vermediğiniz sürece HP garanti dışı bırakmıyor.
 
Ürün özellikleri gerçekten iyi duruyor fakat ben RAM ekleme kısmında yeterli bilgiye sahip değilim. Ürünün kendi servisi dışında da içinin açılıp RAM eklemesi yapmamın gerekmesi beni biraz uzaklaştırıyor 8 GB RAM'li PC'lerden. Sonradan ekleme yapmam gerekirse bunu bir bilgisayarcıya yaptırmam gerekir muhtemelen ve bilgisayarın içini kendi servisi dışında açtığım için de ürünün garantisinin tehlikeye düşmesini istemiyorum.

Ürünü özelleştirerek alma şansım da yok maalesef Monster'lardaki gibi.
3D modelleme uygulamaları vs. kullanacağımdan RAM benim için önemli konumda.

Biraz araştırmayla bu ürünü buldum. Özellikleri ve fiyatı çok iyi duruyor. Sizce bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim?

Hocam RAM eklemek çok basit. Garanti dışıda kalmıyor zaten.
 
RAM eklemek basit bir işlem, youtebeda bir sürü videosu bulunuyor sırf o yüzden düşük donanımlı cihazlara bakmayın. Zarar vermediğiniz sürece HP garanti dışı.

Hocam RAM eklemek çok basit. Garanti dışıda kalmıyor zaten.

Vidaların üstünde sticker falan olabiliyormuş sanırım bazı modellerde. O stickerı çıkarınca da sıkıntı olabiliyor diye biliyorum. Şimdi izledim bir ram upgrade videosunu basit bir işlemmiş ama bende bu işleme uygun herhangi bir alet yok, yine bilgisayarcıya yaptırırım herhalde bu üründe karar kılarsam.

Eğer ürün garantisinde bir sıkıntı olmayacaksa Victus'u tercih edip RAM upgrade yaparım. Konuyla alakalı HP'ye ulaşıp bilgi alacağım. Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
 

Geri
Yukarı