20000 TL’ye Sistem Toplama

Cevabınız için teşekkür ederim. Niçin RTX öneriyorsunuz? İlk defa ilgilendiğim için farklarını bilmiyorum bu da mı Nvidia’ya ait? Bir de dediğim gibi beni sıkmadan ne kadar süre kullanılabilir yormadan sadece kod vs. için kullanarak? Teşekkür ediyorum.
RTX iş ve oyun da sizi memnun eder. Nvidia'nın en iyi kartlarından ve en iyi teknolojisini barındırmaktadır.

20000 tl gibi bir bütçeyle kurulan bilgisayar zaten sizi ne iş yapıyorsanız yapın gayet uzun süreler götürecektir. RTX konusuna gelecek olursak evet Nvidia'nın şuanda ürettiği en yeni serisi. Fiyat bazında ve performans bazında daha iyi kartlardır. Ve daha yeni teklonojileri taşımaktadır.

Uzun dediğiniz ne kadardır mesela rahat götüreceği süre? O halde RTX isterim tabiiki.

Oyun için zayıf ama yazılım için daha iyi ekran kartından bahsettim. RTX 2'sinide barındırıyor. Benim tercihim RTX.

Yani RTX tavsiyeniz yazılım için alacağım ekran kartının özelliklerini zaten barındırıyor fakat fiyat açısından mı diğer ekran kartlarını önerdiniz?

Yazılım için dediğinizden daha mı iyidir yani? Bir de dediğim gibi rahat kullanılacak süre ne kadardır? İlginiz için teşekkür ediyorum.
İş kartları yazılımdan daha çok video için uğraşanlar. Oyun tasarlayanlar yada film efektleri gibi işlerinde uğraşanların tarzı. Yazılım da bildiğimiz kodsa gerek yok o tarz kartlara.
Ayrıca konun çok dağılıyor ilginç şekilde :). Seçtiğiniz SSD' de pahalı. Anakart üst seviye anakart ama sanki o kadara gerek yok gibi baya pahalı seçilmiş onun yerine ortalama bir Z390 seçilebilir.
SSD' ye gelceksek incehesap' ta 500 GB Samsung SDD daha ucuz fiyatı hatırlamıyorum onu seçebilirsiniz.
Kasa olarak Phanteks 350X yada NZXT marka kasalardan seçilebilir. Güç kaynağı 750W' lık bir modüler güç kaynağı yeterli. Sıvı soğutucu da Cooler Master 240L soğutucu seçilebilir.
O bütçeye 2080 zorlanırsa 2080 Tİ sığar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı