20000 TL’ye Sistem Toplama

Herkes saçmalamış. Kod yazmak üst seviye bir ekran kartına veya işlemciye ihtiyacınız yok. Sadece yüksek hızlara ve IOPS değerlerine sahip bir SSD'ye ihtiyacınız var. Paranızı boşa harcıyorsunuz.

Sizin görüşünüz bu sistemin 10 yıl kasmadan rahat olacağı yönünde mi peki?

Benim görüşüm o yönde.

İlginize ve yorumunuza çok teşekkür ediyorum :)

Herkes saçmalamış. Kod yazmak üst seviye bir ekran kartına veya işlemciye ihtiyacınız yok. Sadece yüksek hızlara ve IOPS değerlerine sahip bir SSD'ye ihtiyacınız var. Paranızı boşa harcıyorsunuz.
Aslında evet. Ama 20,000 TL'ye sistem toplama deyince herkes 20,000 TL'ye nasıl yazılım odaklı bilgisayar olur diye bilgisayar toplamaya başladı.

Dikkatimi çeken bende sistem topluyorum i9 için z370 kullanma tercihiniz z390 almak mı daha mantıklı yoksa aradaki fark öyle ahım şahım değil mi ?

Dikkatimi çeken bende sistem topluyorum i9 için z370 kullanma tercihiniz z390 almak mı daha mantıklı yoksa aradaki fark öyle ahım şahım değil mi ?
Z370 daha ucuz ancak BİOS güncelleme gerekli. O yüzden almışken Z390 alınsın zahmete gerek yok diye öyle tercih ediliyor. Aldığınız firma yaparsa fiyat farkı fazlaysa Z370 daha mantıklı bence de.

Bence ramler 3200mhz olmalı ve ssd seçiminiz Samsung 900 serisi olmalı. Size çekilen fiyatlar çok yüksek gerçekten. 900 küsüre Samsun 970 evo 500 gb ssd alınıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı