20000 TL'ye tablet önerisi

Ekran, batarya ve RAM olarak daha iyi Tab S9'dan. Eksileri Google programlari ile gelmemesi ve islemcisi, yük altina sokulmayacaksa bir ogrenci icin fazkasiyla yeterli yinede. GBox kullanip Google programlarini halledebilirsin. MicroG entegrasyonu ile Google hesaplarınıda kullanabilirsin.
Hocam MatePad'ler ortalama kaç yıl götürürler sizce? S9, iPad ve MatePad 11.5 arasında kaldım, eğer dersler için 4-5 sene idare ederse MatePad almayı düşünüyorum.

Hocam MatePad'ler ortalama kaç yıl götürürler sizce? S9, iPad ve MatePad 11.5 arasında kaldım, eğer dersler için 4-5 sene idare ederse MatePad almayı düşünüyorum.

Yük altına sokulmayacaksa goturur MatePad. Islemcisi geride sadece hatrı sayilir sekilde hemde. Huawei arayuz olarak oldukca hizli, optimizasyonu gayet iyi. Hissetmezsin oyun oynamazsan, yük altina sokmazsan.

Samsung Tab S9 düşündüm ama ekranı nispeten küçük olduğu için aklıma yatmadı.

S9 ekranı ufak gibi geldi bilemedim.

Anladım hocam ama aklının bir köşesinde olsun ekranın kalitesi, bataryası ve işlemcisi olsun gerçekten çok premium bir cihaz.

S9 alacaksanız hepsiburada 128 gb fiyatına amazonda 256gb satılıyor oradan alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı