2000TL 144Hz 1ms monitör önerisi

Ozan J

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, direkt olarak konuya giriyorum.
ViewSonic VX2468-PC-MHD
Bu monitör çok hoşuma gitti ama size danışmak istedim. 2000TL bandında var bu monitör.

Tavsiye edeceğiniz monitörün ghost probleminin olmaması ve ms değerlerinin düşük olmasını rica ediyorum. 1 aydır kafayı yedim, bulamadım adamakıllı monitör :D

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS isterseniz:

VA:

LG markasını deneyelim bakalım. CS:GO Valorant'da nasıl performans alacağız :) Başka tavsiye olursa onada kayabilir fikrim.

LG monitörlere bakabilirsiniz bu LG 27GL650F-B 27" 1ms 144Hz G-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
ya da LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1ms 144Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com alabilirsiniz güzel monitörlerdir ama ilk baştakini almanızı tavsiye ederim eskiden ince hesabın cuma gecesinde LG27GL650F-B hep indirime giriyordu ama 4 haftadır indirime girmiyor ama indirime girdiği zaman 1800-1900 TL oluyordu almanızı tavisye ederim ama beklemem diyorsanız lg 24GN650-B de güzel bir monitördür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı