2000TL İş Bilgisayarı Önerisi

sami aydogdu

Kilopat
Daha fazla  
Kız kardeşim inşaat mühendisliği okumaya başladı dolayısıyla bir laptopa ihtiyacı var. Oyun oynayacağını sanmıyorum, okul için kullanacağı programları iş görür seviyede çalıştırabilmesi gerek. Bütçemiz 2 bin civarı, biraz üstüne çıkabilir ama ne kadar yakın olursa o kadar iyi. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Black Friday gününü bekleme şansın varsa o günü bekle, hem son çıkan 8. Nesil İ5 8300H işlemcili bir tane laptopu çok uygun bir fiyata alabilirsin, hem dolar düşüşe geçti bu da kardeşin için büyük bir avantaj olabilir. Yok ben o günü bekleyemem alamam dersen sana şimdilik maalesef daha alt seviye bir cihaz önermek zorunda kalırız, sen düşün cevabını yaz ona göre öneride bulunacam.

Aklının bir köşesinde bulunsun diye birkaç laptop önerilerine göz atacağım, gözüme çarpanları paylayacağım.

Black Friday gününü bekleme şansın varsa o günü bekle, hem son çıkan 8. Nesil İ5 8300H işlemcili bir tane laptopu çok uygun bir fiyata alabilirsin, hem dolar düşüşe geçti bu da kardeşin için büyük bir avantaj olabilir. Yok ben o günü bekleyemem alamam dersen sana şimdilik maalesef daha alt seviye bir cihaz önermek zorunda kalırız, sen düşün cevabını yaz ona göre öneride bulunacam.

Aklının bir köşesinde bulunsun diye birkaç laptop önerilerine göz atacağım, gözüme çarpanları paylayacağım.
Malesef bu hafta almamız gerek.

Bu laptop oyun oynamayacaksa yetecektir içinde SSD bulundurması avantaj.

İ5 8300H içeren bir laptopun 2000 TL fiyatına düşeceğini hiç sanmıyorum.
2. el düşünürseniz bunlara bakın.
Asus g750js açıklamayı okuyun - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 607347716
Bu biraz büyük Universite acill pazarlik payi vardir - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 605134803
Hp Elitebook 820 G2 i7-5600U 8Gb Ram 256Gb Ssd Disk Win 8 Pro - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 605077064
CASPER C800 İ7 6. NESİL GTX950 4 GB EKRAN KARTİ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 589163006
İ7 3.4 GHZ GTX 770M 3 GB 192 BİT 750 GB HDD 120 GB SSD CANAVAR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 600805713

Son düzenleme:
"7200U" için arama sonuçları - akakce.com
i5 ve 8GB almanızı tavsiye etmem. İkinciel iş laptoplarına SSD takarak çok daha ucuza daha iyi performans sağlayabilirsiniz, grafik kartı çok önemli değilse düşünülebilir. Harici grafik kartlı olanları da var gerçi, ki onlar da diğerlerinden 200 TL daha fazladır diye düşünüyorum, 3.nesil i5 modeller için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı