2000TL'ye programlama için laptop tavsiyesi

serverbedi

Hectopat
Katılım
1 Aralık 2017
Mesajlar
33
Maksimum 2000TL'ye Android Studio, Visual Studio gibi programlarda sorun yasatmayacak bir laptop almak istiyorum. Genelde oyun oynamam oynasam da grafik tabanli oyunlar olmaz.
Butcem dusuk biliyorum cikabilecegim maks aralik 2000 TL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna ileride RAM ve depolama takviyesi yap.
 
Cebimizde deli paralar donmuyor suanki bilgisayar fiyatlari ve kazanc ile butcem 2000 bin TL. Rencide edilecek birsey yok 5 K 6 K kazanmiyoruz. İsimi gorecek bir bilgisayar icin oneri istedim sadece.
Fikir veren arkadaslari disarida tutuyorum. Iyi geceler yorumlariniz degilde onrebileceginiz bilgisayar var ise simdiden tesekkurler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbirimiz milyoner trilyoner değiliz aylık gelirler belli gerekirse taksit yaparak biraz daha iyisini almaya zorlaman lazım yoksa bilgisayardan pek bir şey bekleme anca Google acarsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam masaüstü toplasanız inanın laptop dan daha performanslı çalışır dediğiniz programlara göre. 2. El güzel bir sistem bulabilirsiniz mesela.. Laptop ve Android Studio yani.. Şarj sıkıntısı, donmalar/kasmalar, ısınma sorunları eksik olmayacaktır.
 
Hocam masaüstü toplasanız inanın laptop dan daha performanslı çalışır dediğiniz programlara göre. 2. El güzel bir sistem bulabilirsiniz mesela. Laptop ve Android Studio yani. Şarj sıkıntısı, donmalar/kasmalar, ısınma sorunları eksik olmayacaktır.
Hem laptop hem de 2000 lira bu Dolar kurunda imkansizi istiyor. Ben şimdi o fiyatda bir laptop önersem yüksek ihtimal işini görmeyecek ve küfür yiyeceğim hiç gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna ileride RAM ve depolama takviyesi yap.
Çok kasmışsınız. 4GB daha RAM ilave edilirse gayet de iş görecek bir bilgisayar bu. 3. Nesil Ryzen 3 ve 2GB Radeon 530 ekran kartı var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı