2000TL'ye programlama için laptop tavsiyesi

Hocam bakma sen o şekilde yorum yapanlara. 2000 e letgo sahibinden gibi yerlerden alacağın temiz bir laptopa ram ve ssd takviyesi yaparak memnun kalacağın bir pc alabilirsin

İstanbul'daysan şirketlerin kullandığı laptopları toptan alıp satan firmalar var, çoğu 3 ay garanti verir. Başka şehirlerde de vardır. Bunların çoğu onboard ekran kartlı olur.

İkinci olasılık, faturalı kendinden garantili ikinciel ürünler.

Üçüncü, senin istediğin: Mevcut bütçenle maks.2200U/3200U işlemcili laptop olur, onlar da ancak kampanyaya girerse, muhtemelen de 4GB RAM ile, 4GB yetmeyecektir. Performans olarak i5-3230M'e yakınlar. Önce bu işlemci programların gerekliliklerine cevap veriyor mu diye araştır. Olumlu ise kampanya kovalarsın.

İstanbul'daysan şirketlerin kullandığı laptopları toptan alıp satan firmalar var, çoğu 3 ay garanti verir. Başka şehirlerde de vardır. Bunların çoğu onboard ekran kartlı olur.

İkinci olasılık, faturalı kendinden garantili ikinciel ürünler.

Üçüncü, senin istediğin: Mevcut bütçenle maks.2200U/3200U işlemcili laptop olur, onlar da ancak kampanyaya girerse, muhtemelen de 4GB RAM ile, 4GB yetmeyecektir. Performans olarak i5-3230M'e yakınlar. Önce bu işlemci programların gerekliliklerine cevap veriyor mu diye araştır. Olumlu ise kampanya kovalarsın.
Ryzen 3 3200 islemci i5 ler ile kiyaslaniyor diye biliyorum

Anladim
Gunceldir
ryzen3 yetersiz mi gelir bana bu konuda
genelde android studio unity gibi develop araclari kullanacagim ekran karti tercihim ne olmali

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı