2000TL'ye Telefon Önerisi

Kamera senin için önemli ise direk G4 al derim. Ben kullandım, ısınma sorunu vardı sadece. Aldığın telefon yeni seri olursa bootloop Ghost screen gibi sorunlar da olmuyor. Şu an 6S kullanıyorum kamera bakımından önceki telefonum olan G4'ü mumla arıyorum.
4 sorum var.
İlk olarak bu yeni seri kodu nedir ?
İkinci olarak servis kalitesi nasıl ?
Üçüncü olarak çok fazla kronik sorun var mı ?
Dördüncü olarak 750TL'ye alınır mı ? Alcatel Idol 3 5.5 alacağım eğer önermezseniz.

1-Arkadaşımda 507k var bir sorun yok. Üretim kutuda yazıyor olması lazım. En güncel seriler 608k onları bulursan şanslısın baya.
2- Servise 2 defa G3 gönderdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım, üzmediler.
3- Ghost Screen, Bootloop ve her telefonun korkulu rüyası olan ısınma sorunu var. Benim eski G4 cihazımda Ghost Screen sorunu vardı ve kullanımda herhangi bir problem yaratmıyor. Sadece en eski serilerde bootloop sorunu var ama dediğim gibi güncel seri alırsan karşılaşmazsın.
4-Biraz araştırma yap. G4 Dual modeline falan bak. (G4 ile herşeyi aynı sadece çift sim kart var donanım falan her şey aynı) Eğer bulabilirsen kaçırmadan al derim. Telefon gerçekten güzel. @Sharpei Avcısı

1-Arkadaşımda 507k var bir sorun yok. Üretim kutuda yazıyor olması lazım. En güncel seriler 608k onları bulursan şanslısın baya.
2- Servise 2 defa G3 gönderdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım, üzmediler.
3- Ghost Screen, Bootloop ve her telefonun korkulu rüyası olan ısınma sorunu var. Benim eski G4 cihazımda Ghost Screen sorunu vardı ve kullanımda herhangi bir problem yaratmıyor. Sadece en eski serilerde bootloop sorunu var ama dediğim gibi güncel seri alırsan karşılaşmazsın.
4-Biraz araştırma yap. G4 Dual modeline falan bak. (G4 ile herşeyi aynı sadece çift sim kart var donanım falan her şey aynı) Eğer bulabilirsen kaçırmadan al derim. Telefon gerçekten güzel. @Sharpei Avcısı
Ankara'da buldum 789TL fiyata. Serisine bakacağım. Dual değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı