2000TL'ye Telefon Önerisi

Zaten batarya süresi aranıyprsa ya P2 ya da Mate 9 üst model seçimlerde öneririm. Kamera isteniyorsa P9 en iyi seçim olacaktır. Ortalama olmasını bekliyordur zaten. Ne 720P kadar yüksek ömür, ne de QHD kadar düşük ömür. Yüksek donanım üzerine ortalama bir batarya. Hiç fena değil.

Arkadaşlar mesela En iyi kameralı telefonlara bakıyordum fakat bir video da Huawei P9 vardı fakat Mate 9 daha iyi olduğu halde yoktu, yanlış mı biliyorum Mate 9 şuan piyasadaki en iyi kameraya sahip telefon. 2.sorum ise mesela hızlı şarj olan bir telefonun kutu içeriğindeki şarj cihazı da hızlı şarja uygun olur mu? Bir şarjın hızlı şarj olduğunu volt yada amper değerinden mi anlarız? 3.sorum ise. USB Typce ler hepsi hızlı şarj mıdır?

Arkadaşlar mesela En iyi kameralı telefonlara bakıyordum fakat bir video da Huawei P9 vardı fakat Mate 9 daha iyi olduğu halde yoktu, yanlış mı biliyorum Mate 9 şuan piyasadaki en iyi kameraya sahip telefon. 2.sorum ise mesela hızlı şarj olan bir telefonun kutu içeriğindeki şarj cihazı da hızlı şarja uygun olur mu? Bir şarjın hızlı şarj olduğunu volt yada amper değerinden mi anlarız? 3.sorum ise. USB Typce ler hepsi hızlı şarj mıdır?
1 - Şuan piyasadaki en iyi kameralı telefonlar sanırım XZ ve P9.
2 - Evet şarj cihazı uyumlu.
3 - Hayır çünkü o Snapdragon ile alakalı.

Kamera konusunda en iyisi Google Pixel. DxOMark testinde en yüksek puana sahip telefon o. Bu test hem düşük ışık hem yüksek ışık hem ön kamera gibi birçok konuda yapılan genel teste göre puan veriyor. XZ video tarafında bence S7 Edge modelinden daha kötü. P9'da öyle.

DxOMark son zamanlarda parayı veren düdüğü çalar mantığıyla iş yapıyor.
Açıkçası dediğiniz gibi de olabilir ama ben yapılan testlere baktığımda Pixel'i kamera konusunda en başarılı modellerden biri olarak görüyorum. Her şey dahil tabii.

Kimse 2000 TL ye G5 önermemiş. :( Adamların sütten dilı yandı. Ben kullanıyorum gayet şık.
Kronik problemleri olan bir telefon olduğu için önerilmez. Daha düne kadar mükemmel diyen arkadaş 7.ayın sonunda sorunlar yaşamaya başlamıştı. Bu forumda o arkadaş hatta. Bir de LG Türkiye'nin servis sıkıntısı var. Bunları düzeltmediği sürece bence hiçbir LG telefon alınmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı