200Mbps İnternette Steam düşük indirme hızı

psychologist

Centipat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Aşağıda mevcut hız değerlerimi ve Steam'den aldığım indirme değerlerinin görselini bıraktım.
Bu sorunu nasıl çözerim?
Steam'den indirme lokasyonunu değiştim, DNS resetledim, modem resetledim fakat bir türlü düzelmedi.
Steam'deki indirme hızı 10.0/Mbps ile başlıyor ve 0A doğru iniyor her saniye geçtikçe.

1606507535651.png

1606507611216.png

Steam sürekli olarak bağlantıyı aktif tutmuyor. Saldırı girişimi mi yoksa indirme mi yapılıyor vesaire güvenlik amaçlı bağlantıyı kısa süreli aktif tutuyorlar sonrasında bağlantı zayıflayıp tamamiyle kesiliyor ve birkaç saniye sonra tekrar aktifleşip indirme baştan başlıyor. Bu gayet normal bir durum. Epic Games'ten indirme yaparsanız mesela bu durum yok ancak Steam'de durum bundan ibaret.

Aşağıda mevcut hız değerlerimi ve Steam'den aldığım indirme değerlerinin görselini bıraktım.
Bu sorunu nasıl çözerim?
Steam'den indirme lokasyonunu değiştim, DNS resetledim, modem resetledim fakat bir türlü düzelmedi.
Steam'deki indirme hızı 10.0/Mbps ile başlıyor ve 0A doğru iniyor her saniye geçtikçe.

Eki Görüntüle 754338

Eki Görüntüle 754341
Üzüldüm,açıkçası hız tam denildiği gibi olmuyor.

Bu söylediklerim kesin olmayabilir; Steam da bendede öyle oluyor hatta csgo indiriyorum bende bakiyom 9 GB lik şey 1 gün boyunca inmedi ama ertesi gün Google drive den mafia indiriyorum çok rahat indiriliyor internetin sorunu değil Steam altyapı sorunu

İşlemci kullanım değerlerini atabilir misiniz? Sıkıştırmadan kaynaklı sorun olabiliyor diye duymuştum.
1606508096336.png

Steam sürekli olarak bağlantıyı aktif tutmuyor. Saldırı girişimi mi yoksa indirme mi yapılıyor vesaire güvenlik amaçlı bağlantıyı kısa süreli aktif tutuyorlar sonrasında bağlantı zayıflayıp tamamiyle kesiliyor ve birkaç saniye sonra tekrar aktifleşip indirme baştan başlıyor. Bu gayet normal bir durum. Epic Games'ten indirme yaparsanız mesela bu durum yok ancak Steam'de durum bundan ibaret.
Çok doğru. Epic'te hiçbir problem yaşamıyorum. Steamde oyun indirmek işkence gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı