Astaryus
Kilopat
Maleesef güç kaynağı güçsüz kalıyor, besleyemez.R7 240 alabilirsin.
Maleesef güç kaynağı güçsüz kalıyor, besleyemez.R7 240 alabilirsin.
Başlarda sorun vermesede ilerde verebilir. PSU kaç yaşında?Nvidia resmi sitesinde Gtx 650 için minimum 400W yazmış yeterli gelmeyecektir onun için size tavsiyem R7 240 almanız sıfır alabilirsiniz ucuz bir ekran kartıdır GT730la aynı performanstadır Lolü düşük ayarda kasmadan rahatça oynatır.
5 YaşındaBaşlarda sorun vermesede ilerde verebilir. PSU kaç yaşında?
Hocam o PSU çoğu karta sorun yaratır hata yük bindiğinde kapanır. En mantıklısı biraz daha biriktirip yeni bir PSU ve önerdiğim kartı almaktır.5 Yaşında
Nvidia resmi sitesinde Gtx 650 için minimum 400W yazmış yeterli gelmeyecektir onun için size tavsiyem R7 240 almanız sıfır alabilirsiniz ucuz bir ekran kartıdır GT730la aynı performanstadır Lolü düşük ayarda kasmadan rahatça oynatır.
Şu an HD8350 ile kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım henüz.Hocam o PSU çoğu karta sorun yaratır hata yük bindiğinde kapanır. En mantıklısı biraz daha biriktirip yeni bir PSU ve önerdiğim kartı almaktır.
Halen çalışıyormu kart?Şu an HD8350 ile kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım henüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.