200TL ekran kartı önerisi

CS:GO cep telefonu bile açıyor önemli olan oynatır mı? Cevap 360p ise evet 60 FPS CS:GO artık eski CS:GO değil :)
60 FPS alırım dediğinize göre. Alırsam iyi. Bütçeyi zamanla arttırabilirim. W8 ve klavyede alacağım için ekran kartı bütçem düşük. Klavyem çok kötü. 😕

İlla sıfır istersen en ucuz bu var.
İlla sıfır değil. Ama 2. El sıkıntı çıkarır diye istemiyorum. 2,3 sene gitmeli. Sonra para toplayıp 2GB filan alacağım. Özellikle pandemi diye çok pahalı.
NVIDIA GeForce GTX 1
Arkadaşın tavsiyesi nasıl?

60 FPS alırım dediğinize göre. Alırsam iyi. Bütçeyi zamanla arttırabilirim. W8 ve klavyede alacağım için ekran kartı bütçem düşük. Klavyem çok kötü. 😕

Yok abicim 200 liralık karttan ümit bekleme. Oyun için değil görüntü vermek için kart bulursun. Ki önerdiğim GT730 bile çok dandik bir kart. Zamanında RX 550 RX 460 GTX 750 Ti GT1030 alınabilirdi. 400-500 liralara

Yok abicim 200 liralık karttan ümit bekleme. Oyun için değil görüntü vermek için kart bulursun. Ki önerdiğim GT730 bile çok dandik bir kart. Zamanında RX 550 RX 460 GTX 750 Ti GT1030 alınabilirdi. 400-500 liralara
Ben bilgisayarcıya sorup markayı alıp yazarsam yardımcı olur musunuz? Yasaklar kalkınca soracağım. Eğer dandik ise para biriktireceğim 500TL'ye çıkıp daha iyi bir kart alacağım.

Ben bilgisayarcıya sorup markayı alıp yazarsam yardımcı olur musunuz? Yasaklar kalkınca soracağım. Eğer dandik ise para biriktireceğim 500TL'ye çıkıp daha iyi bir kart alacağım.

Vallahi billahi GTX 1050'yi 500 liraya GTX 1060'ı 750 liraya sattım 1 yıl olmadı. RX 580 8 GB aldım sonra sıfır 1350 liraya

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı