- Makaleler
- 3
Çok iyi değil, rakibi yok o yüzden çok öneriliyor.Herkes bu ürünü öneriyor klavye çok iyi sanırım.![]()
İlk 5-10 gün biraz çınlar sonra sorun çıkarmaz. Kullananlar memnun.
Çok iyi değil, rakibi yok o yüzden çok öneriliyor.Herkes bu ürünü öneriyor klavye çok iyi sanırım.![]()
Modele göre yorum yapmak gerek ancak, genel olarak iyi olduğunu söyleyemem.Gamepower nasıl bir marka acaba?
Gamepower nasıl bir marka acaba?
Olmaz bence. Hatta az yer kapladığı için avantaj bile olur bir yandan.Peki Numpad olmaması sorun olur mu sizce klavyede?
Peki numpad olmaması sorun olur mu sizce klavyede?
Hocam Gamepower'inde Warlock compact modeli var mesela. Fakat Blue Switch olarak almak mantıksız olur. Red Switch isterseniz alınabilir bir klavye. Sürekli güncelleniyor. Ve her seferinde sorunların giderildiği söyleniyor. En sonki modelinde sorun yaşayan birine rastlamadım. Bende henüz bir şey yaşamadım. Fakat marka olarak imajı çok kötüdür. Çoğu ürününde kronik sorun olması nedeniyle fazlasıyla aşağılanan bir marka. İyi modelleri olsa da marka fanboyları asla önermez. Dediğim gibi Red Switch istiyorsanız 350 TL altında kaliteli Red Switch bulamazsınız. Ama illa da Red Switch istiyorum derseniz sizin aradığınız fiyata göre Warlock compact alabilirsiniz. Ben yine de KB435L almanızdan yanayım.
Alınmaz kesinlikle.Bu arada bunu okudukdan sonra Gamepower Warlock'a bir bakayım dedim çok hoşuma gitti sizce nasıl?
![]()
Gamepower Warlock Oyuncu Klavye Fiyatları ve Modelleri
Gamepower Warlock Oyuncu Klavye modelleri avantajlı seçenekler ile Cimri.com'da! Gamepower Warlock Oyuncu Klavye modellerinin özelliklerini Cimri.com'da detaylı olarak incele ve kullanıcı yorumlarına göz at. Dilersen Gamepower Warlock Oyuncu Klavye fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırarak en...www.cimri.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.