200TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
200

Electus0

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Arkadaşlar kendime klavye almak istiyorum ve 200TL bütçem var ve fazla artamaz. Mekanik isterim fakat bu fiyata olur mu bilmiyorum. Bilek destekli olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Everest Kb-gx7 Bluesky Full Rainbow 9 Renk Mavi Switch Deri Bilek Destekli Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu ürünü çok beğendim buna benzer bir şey varsa ucuza güzel olur.

Everest almayın hocam sakın Çin malı tuşları bozuk ya da çıkık takma ürünler bunlar.

Bütcenizi birazcık arttırın ve bunu alın.

Everest almayın hocam sakın Çin malı tuşları bozuk ya da çıkık takma ürünler bunlar.

Önerdiğiniz isviçre malı mı sanki?

James Donkey Çin malı değil mi?

Zaten everest olmasına gerek yok görünüş olarak beğendim ben çok hoş görünüyor o yüzden dedim.
Zaten everest olmasına gerek yok görünüş olarak beğendim ben çok hoş görünüyor o yüzden dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı