Mekanik hisli klavye de blue switch'den çok farklı olmaz, Redragon mekanik hisli klavyeye bakın derim.Peki başka önerileriniz var mı?
Mekanik hisli klavye de blue switch'den çok farklı olmaz, Redragon mekanik hisli klavyeye bakın derim.Peki başka önerileriniz var mı?
Bence ya bunu ya da Redragon Dyaus K509 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alın.Bunu ben de çok beğendim.
![]()
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bunu ben de çok beğendim.
![]()
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu arada kupon kullanınca nasıl 185TL oluyor kendi fiyatı 253TL değil mi?Aaa, evet. Kuponla 185₺ oluyor.
İnceleme videosuna bakayım dedim canavar ya bu klavye.
![]()
Bu arada kupon kullanınca nasıl 185TL oluyor kendi fiyatı 253TL değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.