200TL mouse önerisi

Ursa çöp, Rampage'in hiçbir faresi alınmaz, G203 alınmaz, G300s alınmaz.

Kablolu;
Trust 23400 GXT 900 Qudos RGB Oyun Faresi: Amazon.com.tr (en üstün sensöre sahip.)

Kablosuz;

Koltukları da çöp.

Keşke kullananlar konuşsa be kardeşim. Bende Rampage KL-R77 var, arkadaşımda da xDrive Sancak var. O da söylüyor, Rampage kat kat daha iyi. Keşke markalara saydırmadan önce biraz deneyimlesen...

Kablolu;
Trust 23400 GXT 900 Qudos RGB Oyun Faresi: Amazon.com.tr (En üstün sensöre sahip.)

Kablosuz;

Koltukları da çöp.
G203 Alınır çok güzel mouse ne alaka alınmaz? @feahleinda_
Sensör konusu ise çok önemli bir konu değil. Bal gibi alınır hakkını veren bir mouse.

Bazı şeyleri kaliteli. Mesesla koltukları.
Benim mutfak sandalyem de kaliteli.

O zaman güvendiğiniz markalar neler? Birçok marka kullandım, ona göre bir tavsiye verebilirim.

Logitech, Steelseries, HyperX gibi daha bilindik ve kaliteli markalar.

Kablolu;
Trust 23400 GXT 900 Qudos RGB Oyun Faresi: Amazon.com.tr (En üstün sensöre sahip.)

Kablosuz;

Koltukları da çöp.

Attığınız konuları inceleyip karar vereceğim.

Öneri yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

Sensör konusu önemli değil mi? Hızlı çevirince takılan mouse görmediniz sanırım. (?)
Gördüm ama bu takılmıyor? Mercury sensör ile arada oluşan 2.5-3 ms fark etmek imkansız zaten bu 1. 2.si ise kullanıyorum ve hızlı çevirince takılmıyor? Keşke kullanmadan konuşmasanız.

Acaba hiç kullandınız mı? Soruyorum, heryerde sizin gibiler var, fanboy-hater'lıklardan vazgeçin.

Gördüm ama bu takılmıyor? Mercury sensör ile arada oluşan 2.5-3 ms fark etmek imkansız zaten bu 1. 2.si ise kullanıyorum ve hızlı çevirince takılmıyor? Keşke kullanmadan konuşmasanız.
Evet.

Dosya Ekleri

• 20210204_121223.jpg
    20210204_121223.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 290

Redragon m808 Storm ve Logitech G203 LS arasında karar verin. Hangisi gözünüze güzel geliyorsa onu alın ikisi de fiyatına göre üst düzey kalitede mouseler.
Ürününüzde sorun var üzdü. Benim faremde böyle bir sorun yok.

Redragon m808 Storm ve Logitech G203 LS arasında karar verin. Hangisi gözünüze güzel geliyorsa onu alın ikisi de fiyatına göre üst düzey kalitede mouseler.

Ürününüzde sorun var üzdü. Benim faremde böyle bir sorun yok.
Sorun yok ancak bu alınabileceği anlamına gelmiyor. Ortada bir kandırmaca söz konusu.

Yakın zamanda mouse almayı düşünüyorum. Discord sunucularında aldığım önerilerle ve izlediğim videolarla şunların arasında kaldım. Sizce bunlardan birini mi almalıyım yoksa başka bir mouse mi almalıyım?

Bütçe: Yaklaşık 200TL.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı