200TL mouse önerisi

Acaba hiç kullandınız mı? Soruyorum, heryerde sizin gibiler var, fanboy-hater'lıklardan vazgeçin.

Şu an kullandığım mouse rival 3

Rampagenin klavyesini aldım 1 ay geçmeden boyaları çıkmaya başladı. Bence siz insanların yardım istediği konularda boş yorum yapacağınıza yardım etmeye çalışın.

Oyuna yönelikse eğer 200 TL'lik bir bütçeyle fazla bir şey beklememek lazım bence bu piyasada :)
James Donkey’in hiç bir markasını önermiyoruz hepsi dandik fiyatını haketmiyor hemen bozuluyor.

James Donkey’in hiç bir markasını önermiyoruz hepsi dandik fiyatını haketmiyor hemen bozuluyor.
Valla şuan elimdeki James Donkey 125M. 2 Yıldır kullanırım hiç bir sorun çıkartmadı

Valla şuan elimdeki James Donkey 125M. 2 Yıldır kullanırım hiç bir sorun çıkartmadı

Herkesn kullanım şekli aynı değil. Diğer forumlarda da markanın kötülendiğini gördüm.
Fanboy değilim, kullandım. Elektronik araçları kötü olsa da koltukları gayet iyi. Dediğim gibi kullananlar sadece konuşsa mutlu olurum.

Steelseries ve rampagenin ürünlerini kullandım. Koltuk öneri konusunda değilsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı