RichoMontano
Hectopat
James Donkey ürünlerini tavsiye ederim. Belirli bir model söyleyemem ama kalitelidir.
Güzel şaka kahkaha attım.James Donkey ürünlerini tavsiye ederim. Belirli bir model söyleyemem ama kalitelidir.
Oyuna yönelikse eğer 200 TL'lik bir bütçeyle fazla bir şey beklememek lazım bence bu piyasadaGüzel şaka kahkaha attım.![]()
Acaba hiç kullandınız mı? Soruyorum, heryerde sizin gibiler var, fanboy-hater'lıklardan vazgeçin.
Oyuna yönelikse eğer 200 TL'lik bir bütçeyle fazla bir şey beklememek lazım bence bu piyasada![]()
Fanboy değilim, kullandım. Elektronik araçları kötü olsa da koltukları gayet iyi. Dediğim gibi kullananlar sadece konuşsa mutlu olurum.Rampage fanboyluğu yapanlar varmış. Şaka gibi...
Valla şuan elimdeki James Donkey 125M. 2 Yıldır kullanırım hiç bir sorun çıkartmadıJames Donkey’in hiç bir markasını önermiyoruz hepsi dandik fiyatını haketmiyor hemen bozuluyor.Klavye Modelleri | Mekanik ve Ergonomik Çözümler - Game Garaj
Game Garaj’ın Klavye kategorisi, mekanik ve ergonomik modelleriyle oyun ve profesyonel kullanım için ideal çözümler sunar. Yüksek performanslı klavyeler için şimdi keşfedin!www.gamegaraj.com
Valla şuan elimdeki James Donkey 125M. 2 Yıldır kullanırım hiç bir sorun çıkartmadı
Fanboy değilim, kullandım. Elektronik araçları kötü olsa da koltukları gayet iyi. Dediğim gibi kullananlar sadece konuşsa mutlu olurum.
Yani Lol oynamak için hayvan gibi mouse saldıran arkadaşlara bakacak olursak hiç bir markayı öneremeyiz. Arkadaş Lol şeysine kaç tane mouse yedi hiç farketmiyor hani kullanıcıya bağlıHerkesn kullanım şekli aynı değil. Diğer forumlarda da markanın kötülendiğini gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.