2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspordur!

Şampiyonların kupası müzesinde olur ;)
Ayrıca şike vs. diyenler şunu okusunlar.
2010-2011 sezonu Andre Santos'un attığı Gaziantep golüyle temiz, şikesiz, Fenerbahçenindir!
Ayrıca Trabzonsporlular kupayı görmek istiyorsa müzemize gelebilirler. Böylelikle kupanın sahibinin kim olduğunu daha çabuk anlarlar.
 
Son düzenleme:
UEFA bile bu sene şampiyon olunca Trabzonspor 1984'den sonra ilk defa şampiyon oldu! Diye paylaşım yaptı. Bunlar hala uefa bizi savunuyor diyor.(çupamuzu verün)
 
Sadece şu görsel bile yeter.
1656625554232.png
 
Dostum şöyle anlatayım sana. Dönemin UEFA başkanı michel Platini'nin açıklamaları da mevcut. Fenerbahçe'nin mahkeme tarafından yargılanmasından bağımsız yani şike yapmış olsalarda olmasalarda itibarlarının zedelenmemesi için ve marka değeri için mecburen men ettiklerini söylüyor. UEFA'nın sitesinde ki o ceza listesi örneğini vereceksiniz büyük ihtimal onun da şöyle bir olayı var: O listede şikeden ve şike soruşturmalarından yani net bir şekilde şike yaptığı belli olmayan ama şüphe olan sanırsam 21 takımın yediği cezalar yazıyordu. Onun haricinde de şike davasını yöneten çoğu savcı hakim şu an ya içerde ya da yurt dışında olduğunu bilmekte fayda var. Cas, İsviçre federal mahkemesi tarzı yerlerinde şikeyi onayladığını söyleyen arkadaşlarada şunu söyleyeyim; cas kaç kere konuyu redetti Trabzonspor'u geri çevirdi, İsviçre federal mahkemesi konusunda ise Fenerbahçe'ye belli bir miktarda tazminat ödeyip kafileyi geri gönderdiler. Başka sorusu olan varsa yazsın. Medyada manipülasyon çok kolay. Herkes bir adamın söylediği lafı kesip biçip yanlış yerlere çekebiliyor. Misalen adam dediğim zaman ilk iki harfini silip "Aaaa bu adam *m demiş" tarzı söylemlere maruz kalabiliyorum, kalabiliyoruz, kalabiliyorlar...
Bizim de CAS'a gitmemizin sebebi, "UEFA Fenerbahçenin şike yaptığına karar verdi, lakin yerel liglere karışmıyorlar ya da karışmamayı tercih ediyorlar" diye itirazda bulunuyoruz.
 
Bizim de Cas'a gitmemizin sebebi, "UEFA Fenerbahçe'nin şike yaptığına karar verdi, lakin yerel liglere karışmıyorlar ya da karışmamayı tercih ediyorlar" diye itirazda bulunuyoruz.

UEFA Fenerbahçe'nin şike yaptığına karar vermedi. Sana UEFA başkanının dediğini dolaylı yoldan yazdım ve öyle bir şey yok anlamak istemiyorsunuz.
 

Geri
Yukarı