2010 ve sonrası otomobiller hakkında neler düşünüyorsunuz?

Tamam da bunlar arabanın 2015 model broadway olduğu gerçeğini değiştirmiyor. :D

2016 model broadway lafı biraz doğruluk içeriyor ve araba yüksek hızda güvenli hissetmiyor egeada aynı şekilde eski arabamız çok daha iyiydi ama çok fazla kullanmadığımız ve şehir içi kullanımda az yakan 1.5 dci motor bir araba seçtik ucuza geldi memnunuz.
 
Mükemmel tektir. Araçlar mükemmelleştikçe birbirine benzemeye ve ruhsuzlaşmaya başlar. Eğlenceli olduğu iddia edilen ve her yeri ayrı oynayan BMW'lerdense ne yaptığı belli ancak ağır Mercedes'leri tercih ederdim.

Dediğiniz çok doğru arabanın her yeri ayrı oynuyor yolu tutamıyor ve yolu tutamıyor denmiyor eğlence arabası deniyor.
 
Konu konfor değil hocam bir şeyleri eksik bunların insanda heyecan yaratamıyorlar. Ne bileyim mesela yeni bir Peugeot görünce meh diyorum ama 1 yıl kadar önce 205 görmüştüm keşke bir yerde dursa fotoğrafını çeksem diye içimden geçti.
Şöyle diyeyim o zaman, yeni arabaların çoğunda kendine has bir özellik yok. Onun dışında "heyecan yaratamıyorlar" lafınıza katılıyorum. Özellikle Renault'un arabaları berbat.
 
W220 (2000-2005 model Mercedes S serileri) W223 (en yeni Mercedes S) serisinden daha kaliteli. Arada 20 sene var ama kaliteden çok ödün verildi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı