2011 MacBook Pro alınır mı?

taktaktak

Hectopat
Merhaba ucuz bir bilgisayara ihtiyacım var bir tane temiz MacBook Pro 2011 buldum sizce alınır mı? Oyun oynama gibi bir amacım yok ders çalışma internette gezinme vs gibi işler için kullanacağım.

Merhaba ucuz bir bilgisayara ihtiyacım var bir tane temiz MacBook Pro 2011 buldum sizce alınır mı? Oyun oynama gibi bir amacım yok ders çalışma internette gezinme vs gibi işler için kullanacağım.
Fiyat?

Günlük kullanım için sizleri üzmeyeceğini düşünüyorum. Bütçe nedir acaba ?

Alınabilir fakat pil performansı bekleme o cihazdan. 20 dakika zor dayanır pili, ayrıca macOS performansı da bekleme, cihazın desteklediği son sürüm macOS kurduğunda genel olarak ısınma ve donma problemi yaşaman olası.

Bende 16 GB Retina 2012 MacBook Pro var. Arkadaşa verdim, Windows kurup kullanıyor, macOS tarafı kullanacak gibi değil.

Emin misin? 4 saat Safari alıyorum ben döngü 700 küsürde. Ventura kurdum OCLP ile yağ gibi denetim de yaptırıyor. Bootcamp ile oyun da oynuyorum HD4000 çapında. GTA 5 gölgeler kapalı açıyor. Outlast vs. dahil.

5000₺

SSD takılmış zaten.
Link atabilir misiniz? O zaman ucuz.

Açıklamada 5saat gidiyor yazılmış?

Arkadaş sanırım oyuncak piliyle çalıştırmış mac'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…