Fiyat?Merhaba ucuz bir bilgisayara ihtiyacım var bir tane temiz MacBook Pro 2011 buldum sizce alınır mı? Oyun oynama gibi bir amacım yok ders çalışma internette gezinme vs gibi işler için kullanacağım.
5000₺Fiyat?
SSD takarsan süper olur. 2012 i7 olanı kullanıyorum, Samsung 870 EVO taktım Ventura ile jet gibi. Seneye satacağım ama.
Emin misin? 4 saat Safari alıyorum ben döngü 700 küsürde. Ventura kurdum OCLP ile yağ gibi denetim de yaptırıyor. Bootcamp ile oyun da oynuyorum HD4000 çapında. GTA 5 gölgeler kapalı açıyor. Outlast vs. dahil.Alınabilir fakat pil performansı bekleme o cihazdan. 20 dakika zor dayanır pili, ayrıca macOS performansı da bekleme, cihazın desteklediği son sürüm macOS kurduğunda genel olarak ısınma ve donma problemi yaşaman olası.
Bende 16 GB Retina 2012 MacBook Pro var. Arkadaşa verdim, Windows kurup kullanıyor, macOS tarafı kullanacak gibi değil.
Link atabilir misiniz? O zaman ucuz.5000₺
SSD takılmış zaten.
2. el araştırayım bir.5000₺
SSD takılmış zaten.
Alınabilir fakat pil performansı bekleme o cihazdan. 20 dakika zor dayanır pili, ayrıca macOS performansı da bekleme, cihazın desteklediği son sürüm macOS kurduğunda genel olarak ısınma ve donma problemi yaşaman olası.
Bende 16 GB retina 2012 MacBook Pro var. Arkadaşa verdim, Windows kurup kullanıyor, macOS tarafı kullanacak gibi değil.
Arkadaş sanırım oyuncak piliyle çalıştırmış mac'i.Emin misin? 4 saat Safari alıyorum ben döngü 700 küsürde. Ventura kurdum OCLP ile yağ gibi denetim de yaptırıyor. Bootcamp ile oyun da oynuyorum HD4000 çapında. GTA 5 gölgeler kapalı açıyor. Outlast vs. dahil.
Ventura eski bilgisayarlarda bile Catalina'dan daha hızlı!
Ventura 13.5 - Catalina 10.15.7 Macbook Pro 2012 13" i7 3520M 4x2 1600MHz DDR3 bellek HD4000 1.5GB 480GB PNY CS900 SSD Ventura biraz yavaşlar gibi oldu. Merak ettim Technopat Sosyal Forum'dan indirdiğim Catalina dosyası ile temiz kurulum yaptım. Orijinal desteklediği sürüm olduğu için hemen...www.technopat.net
Link atabilir misiniz? O zaman ucuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.