2011 MacBook Pro alınır mı?

Geçen sene bir yıl kullandım, SSD takılıydı ve her işimi görüyordu. Windows ve Mac olarak kullanılanabilirsin ama tavsiyem macOS kullanman. Photoshop işlerimi falan görüyordum ben. Ancak kronik bir GPU chip arızası mevcut. Sende arızalanırsa masraflı, daha önce arızalandıysa ve yapıldıysa uzun ömürlü olmuyor. Bu GPU chip arızasına dikkat et. Şu an 2015 MacBook Pro ve M1 mini var. Eğer bütçe çıkabilirsen 2015 almanı öneririm daha sorunsuz.

Emin misin? 4 saat Safari alıyorum ben döngü 700 küsurde. Ventura kurdum oclp ile yağ gibi denetim de yaptırıyor. Bootcamp ile oyun da oynuyorum HD4000 çapında. GTA 5 gölgeler kapalı açıyor. Outlast vs. dahil.

Link atabilir misiniz? O zaman ucuz.

Ben sadece internette gezeceğim YouTube Instagram vs bana 4-5 saat gitmesi yeter.

Geçen sene bir yıl kullandım, SSD takılıydı ve her işimi görüyordu. Windows ve Mac olarak kullanılanabilirsin ama tavsiyem macOS kullanman. Photoshop işlerimi falan görüyordum ben. Ancak kronik bir GPU chip arızası mevcut. Sende arızalanırsa masraflı, daha önce arızalandıysa ve yapıldıysa uzun ömürlü olmuyor. Bu GPU chip arızasına dikkat et. Şu an 2015 MacBook Pro ve M1 mini var. Eğer bütçe çıkabilirsen 2015 almanı öneririm daha sorunsuz.

GPU daha önce tamir edildiği nereden anlaşılır?

Emin misin? 4 saat Safari alıyorum ben döngü 700 küsurde. Ventura kurdum oclp ile yağ gibi denetim de yaptırıyor. Bootcamp ile oyun da oynuyorum HD4000 çapında. GTA 5 gölgeler kapalı açıyor. Outlast vs. dahil.

Link atabilir misiniz? O zaman ucuz.

Normalde 6000 pazarlık yaptım.

Teknik bilgin yoksa anlaşılamaz.

1 yıl gider mi?

SSD takarsan süper olur. 2012 i7 olanı kullanıyorum, Samsung 870 Evo taktım Ventura ile jet gibi. Seneye satacağım ama.
Geçen sene bir yıl kullandım, ssd takılıydı ve her işimi görüyordu.

Bu aletler o kadar iyi mi yahu? Bende o yaşlarda bir laptop vardı 2 sene önce eşyaları karıştırırken bulup açayım dedim tarayıcıda bile bayılıyordu.

Masaüstünde PC "upgrade" seçeneği ile superior olsa da dizüstünde beli doğrulmuyor bu aletlerin. Parça değişmediğinden ömür çok önemli.

Bu aletler o kadar iyi mi yahu? Bende o yaşlarda bir laptop vardı 2 sene önce eşyaları karıştırırken bulup açayım dedim tarayıcıda bile bayılıyordu.

Masaüstünde PC "upgrade" seçeneği ile superior olsa da dizüstünde beli doğrulmuyor bu aletlerin. Parça değişmediğinden ömür çok önemli.
Hocam minimum 8 GB RAM ve SSD işini halledersen sıfırdan USB kurulum ile önce Catalina vs. kur ne destekliyorsa. Daha sonra Ventura'ya yükselt. Cidden manyak gibi çalışıyor. Gündelik kullandığım 2. cihaz bu arada öyle hobim falan değil. 16" 5300M cihazlara geçicem ilkbaharda.

SSD ve RAM takviyesi yapmamışsındır. termal bakımlar yoktur. o makineyle 1 gün uğraşran sende dersin reisim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı