Smmmhunter
Megapat
Hocam bu bütçede normal. Attığım Golf'ü baya aradım. En az değişenli bunu buldum.Değişenlere bakıldığında şasede bir hasar olmuş diye düşünüyorum boya sıkıntı değil de bana göre çok değişenli araç alınmaz.
Hocam bu bütçede normal. Attığım Golf'ü baya aradım. En az değişenli bunu buldum.Değişenlere bakıldığında şasede bir hasar olmuş diye düşünüyorum boya sıkıntı değil de bana göre çok değişenli araç alınmaz.
Hocam şehre göre araba mı alınır? İyi araç neredeyse gidilir alınır. Dönerken de araç test edilir. Bilgisayar değil ki bu.
Araba hem sol önden hem sağ yandan iki kaza geçirmiş. O da minimum. Bilemedim. Böyle bir araç buldum. 1.4TSI 122bg zaten kusursuz bir motor.
Hocam bu bütçede normal. Attığım Golf'ü bayağı aradım. En az değişenli bunu buldum.
Bu nasıl?Hocam ben gidemiyorum işimden dolayı.
Bununda şaseler gidik hocam.
2012 Edition paket manuel 208 binde benzin LPG 1.6 arac var araç tertemiz fakat Exper'i bana fazla geldi, yaziyorum şimdi.
-Kaput degisen.
-Sol ön camurluk degisen.
-Sag on kapı degisen.
-Sag arka kapı degisen.
Değişenler bu, boya takıntım yok, sizce alınır mı?
2012 Edition paket manuel 208 binde benzin LPG 1.6 arac var araç tertemiz fakat Exper'i bana fazla geldi, yaziyorum şimdi.
-Kaput degisen.
-Sol ön camurluk degisen.
-Sag on kapı degisen.
-Sag arka kapı degisen.
Değişenler bu, boya takıntım yok, sizce alınır mı?
Fiyatına göre çok iyi duruyor. İç taraflarda hasar yoksa alınabilir. Km ise normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.