Merhaba bahsettiğiniz araç Astra J diye tahmin ediyorum. Benim de eski aracım 2016 1.6 benzin LPG bir Astra idi bu araçlar çok sağlam araçtır gerek yol tutuşu olsun gerek kalitesi olsun ama bazı motor mekanik kronik sorunları olabiliyor en bilineni LPG de subap erimesi LPG takıldıktan sonra ortalama 50bin km sonra subaplar yanıyor çelik subap ile değiştiriliyor. Yani alındığında biraz sanayi ortamınız varsa ve birazda bütçe varsa masrafları yapılıp binilicek bir araba fiyat konusunda ben 2016 1.6 edition plus sedan aracımı Ocak ayı gibi 635bin TL ye satmıştım hatasız araçtı sadece günes yanığı vardı komple boyansa güzel olurdu. Onun haricinde LPG de 10bin km kullandım yeni takılmıştı kötü marka olmasına rağmen çok sorun yaşatmıyordu. Lpg kaliteli olsa ayarı iyi yapılsa daha az sorun açar. Sonuç olarak bu bütçelerin en sağlam en iyi yol tutan araçları uzun yolda zevkli konforlu ama bütçe daha fazla çıkabiliyorsa 1.6cdti almak daha mantıklı çünkü hem daha performanslı hem daha sorunsuz2012 Edition paket manuel 208 binde benzin LPG 1.6 arac var araç tertemiz fakat Exper'i bana fazla geldi, yaziyorum şimdi.
-Kaput degisen.
-Sol ön camurluk degisen.
-Sag on kapı degisen.
-Sag arka kapı degisen.
Değişenler bu, boya takıntım yok, sizce alınır mı?