2012 Beats Studio kulaklık ve Kraken 7.1 Fiyatı

Katılım
15 Nisan 2013
Mesajlar
3.875
Makaleler
1
Çözümler
15
Yer
Yalova, Türkiye
Merhaba arkadaşlar d%r'dan kraken 7.1 alacaktım ancak stokta bitmişti. (387tl olan model) bende vazgeçmiştim. Ancak biraz daha bekleyip 500 tl bütçe ile bir kulaklık almaya karar verdim. Kulaklığı müzik amacıyla kullanıcam ancak oyunda oynayacım tabi ki onboard ses kartım çok kötü. Müzik kalitesi olarak kraken 7.1 chroma mı yoksa beats studio 2012 model mi ? Bu da beats'ın resmi sizce onboard ses kartı ile beats mi yoksa kraken 7.1 mi? Bana göre beats + ları:
  • İzolasyon, rahatlık, tasarım.
Kraken 7.1 artıları
  • USB ses kartı, mikrofon, synapse 2.0 ile bass boost
Hangisinin bassı daha iyidir onboardu unutmayalım.
  • Kraken 7.1 473TL
  • Beats studio 2012 wireless değil 499TL

518u0KaIP1L._SL1000_.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı markaları araştırdın mı? Audio-Technica, Sennheiser, AKG, Grado, AIAIAI, Koss, Shure gibi markalara da bakmanı öneririm. Müzikte güçlü bu bahsettiklerim.
 
Dostum, referans kulaklıklar standart kullanıcı ya da oyuncu için gereksiz ve verimsiz olur. :)

Ben kişisel tercihimi referans kulaklıklardan yana kullanıyorum. Gereksiz basslardan arındırılmış aşırı parlak tizlerden uzak. Ancak burada referans kulaklık önerme sebebim arkadaşın izolasyona önem vermesiydi. En iyi izolasyon kapalı stüdyo kulaklarında olur.
Yoksa evet haklısınız. Müziği olduğu gibi duymayı sevmeyenler, makyajlı sevenler için ideal değil. Razer ya da Beats gibi kulaklıklara göre fazlasıyla verimli olacaktır. Ancak beslediği kaynağa göre yeterli verimi alamayabilir. Kulaklık çok meşakkatli bir konu. :) O zaman bir de daha günlük ve uygun fiyatlı olarak Sennheiser Momentum önerisinde bulunayım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı