2012 Volkswagen Golf 1.6 BlueMotion Highline alınır mı?

Hocam yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum, araçların üretildiği yerlerle yolda kalıp kalmamasının bağlantısı nedir?

Alman araçları konfor görünüm kaporta kalitesi olarak daha ön plandadır. Motorları da sağlamdır. Japon araçları motor, motor dayanıklılığı olarak daha ön plandadır. Kaportası pek kaliteli değildir. Motor konusunda Japonlar almanlardan çok daha başarılıdır.
 
Anladım hocam, biz elimizde 1 seneden fazla tutmayacağımız için alma taraftarıyız.
Sadece kullanmak için değil ki, satarken de zorlanacaksınız. Şahsen gidip 450 binde dizel araç almak yerine 50-100 bin daha koyar daha düşüğünü alırım.

Hocam yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum, araçların üretildiği yerlerle yolda kalıp kalmamasının bağlantısı nedir?
Farklı ülkelerin markaları genelde farklı prensiplere sahip oluyor araç üretirken. Japon markaları, örneğin Honda, Toyota daha çok sorunsuzluk ve uzun ömür odaklı mühendislik yapıyor. Almanlar daha çok malzeme kalitesi ve konfora ağırlık veriyor. Fransızlar uygun fiyatlara oynuyor Renault, Citroën gibi. Tabii bunlar sadece genelleme. Fransızların da çok donanımlı araçları var DS markasının bazı modelleri gibi, ya da Toyota'nın da kronik sorunlu modelleri var.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar bu arabayı almayı düşünüyoruz, araç dost aracı olduğu için fotoğrafları yok ama ekspertize sokacağız ve bildiğimiz kadarıyla araç 440 bin kilometrede ve değişeni yok. Ön kaputta logonun olduğu kısma çarpmışlar ama adam orijinallik bozumasın diye değiştirmemiş kaputu boya yapmış. Araç 1.6 TDI dizel, manuel. Fiyat için 570 bin TL'de anlaşıldı. Babam arabayı almak istiyor ve ben de almak istiyorum. Fikirleriniz nelerdir? Alınır mı? Araç hakkında sorusu olan varsa bildiğim kadarıyla cevaplarım.
Hocam o araç ancak tek bir şartla alınabilir aracın ilk sahibidir bakımlarının nerede ne zaman yapıldığı bellidir. Ağır bakımları vs her zaman orijinal parça kullanmıştır tek elden temiz binilmiştir. Bunları biliyorsanız fiyatta biraz daha düşerlerse alınabilir. Ama benim şahsen önerim 570 bine Egea 301 Clio Fluence tarzı araçlardır hem daha düşük km li hem masrafı daha az olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı