2013 vs 2022 Technopat Sosyal

Üye olma tarihim yeni olsa da 2016'dan beri takip ediyorum. Sadece 2022 yılı olarak değil de genel olarak konuşacağım. Millet olarak "armut piş ağzıma düş" felsefesinde olduğumuz için en basit bir şeyi bile araştırmadan soran insanlara çok kez denk gelmişliğim oldu. Yani bir çoğunun sorduğu soru forumda bile mevcut ama şu arama sekmesinin nimetlerinden ısrarla faydalanmak istemiyorlar.
Sırf bu şekilde davranan arkadaşlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlar mağdur oluyor.

Üye olma tarihim yeni olsa da 2016'dan beri takip ediyorum. Sadece 2022 yılı olarak değil de genel olarak konuşacağım. Millet olarak "armut piş ağzıma düş" felsefesinde olduğumuz için en basit bir şeyi bile araştırmadan soran insanlara çok kez denk gelmişliğim oldu. Yani birçoğunun sorduğu soru forumda bile mevcut ama şu arama sekmesinin nimetlerinden ısrarla faydalanmak istemiyorlar.
Sırf bu şekilde davranan arkadaşlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlar mağdur oluyor.

Evet bende bahsettiğiniz sorunu ara sıra hissettim. Öyle çok insan var ya maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisi daha iyi sizce? Ben 2020 yılında kayıt olmuş gözüksemde 2013'ten beri Technopat Sosyal'i takip ediyorum. 2020'de kayıt oldum. Bana göre 2022 sosyal gayet iyi. Sizce hangisi?

2015'ten beri takip ediyorum ama hem kullanıcı fazlalığı hem gelişmişlik olarak 2022.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıyaslama yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum, her senesi farklı oluyor ve 2013 Technopatıyla da şimdiki Technopatı da kıyaslamak tamamen saçma olur. 2013'de kaç üyesi vardı ki Technopat'ın ve 2022'de kaç üyesi var?

2020'de kayıt oldum ve çok güzeldi, her konudan bir şeyler öğreniyordum, etraf bilgi kaynıyordu. Şimdi ise cevabı Google'a yazsan hemen çıktığı halde konu açan, troll yapan ve toxic üyelerle doldu forum.

2020'de kayıt oldum ve çok güzeldi, her konudan bir şeyler öğreniyordum, etraf bilgi kaynıyordu.
Eskiden de öyleydi, siz sadece yeni keşfetmişsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı