2015 Nexus 5 Özellikleri nedir?

Murat Durmuş

Kilopat
Katılım
3 Eylül 2015
Mesajlar
176
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni Nexus 5'in ne zaman çıkacağı, fiyatı, hangi işlemciyle, ne kadar RAM'le geleceği, hangi markanın üreteceği hakkında bilgisi veya tahmini olan var mı? Telefonun adının yanında (2015) yazıyor fakat internette sağlam hiçbir haber yok yeni Nexus 5 ile ilgili. Nexus 5 x olarak da geçtiğini gördüm fakat ne bilgiye ne de tahminlere ulaşamadım. Sizin görüşlerinizi, bildiklerinizi merak ediyorum.

Bu arada satın almak amacıyla sorduğumu da belirtmek isterim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LG ve Huawei tarafından bir çalışma olduğunu biliyorum.
LG tarafında, özelliklerin LG G4 ile aynı olacağı söyleniyor.
 
Snapdragon 808 ve 5.2" ekran ve USB Type-C ile birlikte gelmesine kesin gibi bakılıyor. Daha önce araştırma yaparken aşağıdaki görseli bulmuştum.

LG-Nexus-5-2015-specs-Weibo-w782.jpg


Görselde 3GB RAM ve 2K yazısı yer alıyor fakat son sızıntılara göre de 2GB RAM ve FHD ekran olduğu söylendi.
 
810'daki ısınmayla beraber düşen hız sebebiyle 808 koymaları akıllıca olmuş. Saf Android bir telefon için 2gb RAM yeterli fakat 3gb olsa hayır demez kimse. Ki 808 varken 2gb ram koymazlar diye tahmin ediyorum. Ekranı 720p dahi olsa sorun değil. Arayüzlerde görüntü ha 1080p ha 1440p olmuş pek önemli değil. Gereksiz bir şarj sorunu olur. Pili 3000miliamper olur umarım. Ne zaman çıkacağı ve fiyatı hakkında da bir bilgi bulabilsem çok sevineceğim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı