- Makaleler
- 3
O zamana göre yine pahalıydı. Asgari ücret daha düşüktü. Yine değişen bir şey olmadı.
Bunu görmüştüm direkt. Abimle keşke paramız olsa da alsak demiştik, alamamıştık.Ne hissetiniz şu fiyatı görünce? Zamanında almadım daha önce konsol kullanmadım ama şu fiyatı görsem 5 tane alırdım herhalde
Eki Görüntüle 1133397
Ucuzdu hocam, şimdi yeni konsollar 7-8 bin lira.O zamanlar için de çok ucuz değildi.
Ne hissetiniz şu fiyatı görünce? Zamanında almadım daha önce konsol kullanmadım ama şu fiyatı görsem 5 tane alırdım herhalde
Eki Görüntüle 1133397
Hayır oranladığında yine çok daha ucuz oluyor.O zamana göre yine pahalıydı. Asgari ücret daha düşüktü. Yine değişen bir şey olmadı.
O zaman alma sansım vardi almamiştim. Aklima tukureyim suan cok istedigim bir cihaz Ps 4.Ne hissetiniz şu fiyatı görünce? Zamanında almadım daha önce konsol kullanmadım ama şu fiyatı görsem 5 tane alırdım herhalde
Eki Görüntüle 1133397
Bununla alakası yok. Dövizden etkilendiği ve dövizin hebele hübele olduğu doğru ancak otomotiv ve beyaz eşya piyasasına kadar her yerdeki fiyatları altüst eden, korona ve mining ile gelen talep patlamasının bitmesine rağmen sorunun hızlıca düzelememesini sağlayan bir çip tedarik sorunu ve dünyadaki 1 numaralı çip üreticisinin tedariğe yetişememesinin yanı sıra ülkesindeki kuraklıktan dolayı sınırlandırılmış silisyum ve su kullanımı ile uğraşması gibi daha büyük ve uzun soluklu etkenler var.Çok teşekkürler Vergi Man.
Ne hissetiniz şu fiyatı görünce? Zamanında almadım daha önce konsol kullanmadım ama şu fiyatı görsem 5 tane alırdım herhalde
Eki Görüntüle 1133397
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.