2016 Sigara Fiyatları Zamlandı !

Bunda yasakların katkısı çok büyük, bunu unutmayalım! Düşünün, artık 18 altndakılere sigara satılmıyor, olur olmaz yerlerde sigara içilmiyor. Kapalı alanların tamamı yasak zaten. Tabi bazı yerler hariç. Ha, o yasak olmayan yerlere 18 altı alınmıyor. Azalma daha çok bu yuzden yani.

Bu konuda size hak veriyorum :)
Şimdiki aklım olsa ben de sigara içen kişilerle arkadaşlık kurmayacaktım.
Şöyle ki: Düşünüyorum da, daha 15-20 yaşları arasındaki bir insanın (çocuğun) ne derdi olabilir? Düşünün, evli çoluk-çocuk sahibi değilsin, sende eve ekmek getirmeni isteyen yok, haliyle de sorumluluk altında degilsin, hal boyle olunca senin sigarayla alkolle ne derdin olur? Demek ki senin yolun karanlık ve beni de o yola çekiyorsun. Yok yok, bu tarz kişilerden uzak durmak gerek. Hele ki bu çağda.

Elbette, bir insanın herhangi bir sıkıntısı, sorumluluğu olsa bile yine de sigara, alkol asla çare değildir.
Sigara dışında nargilede içmedim hiç.
 
İçmeyin tabi. Ayrıca, bildiğim kadarıyla; nargile sigaranın övey kardeşi. Ondan da uzak durmak gerek.
Nargile hiç içmedim, o yüzden tam olarak ne olduğundan emin değilim.
 
İçmeyin tabi. Ayrıca, bildiğim kadarıyla; nargile sigaranın övey kardeşi. Ondan da uzak durmak gerek.
Nargile hiç içmedim, o yüzden tam olarak ne olduğundan emin değilim.
Nargile seven biriyim ben. Lisedeyken arkadaş özentisi olarak arada sigara içerdik, tadı hiç bir zaman hoşuma gitmediği için tiryaki olmadım ama nargile öyle değil, içmesi bayağı zevkli.
Denemenizi öneririm, ama zararlı olduğunu kendiniz söylediniz zaten bunu göz önünde bulundurun. Bu arada severim dedim ama 2 sene geçti en sonunkinin üzerinden.
Özellikle iyice dumanı içine çektikten sonra arkadaşının yüzüne üflemek güzel oluyor. Eski kömür trenlerinin buharı gibi oluyor.
 
6 yaşından beri mi ? O yaşta sigarayı nereden öğrenmiş ?
Bizim köydeki gibi ne sevdiği ne de sevmediği belli olmayan bir dedesi oldu ise bu mümkün olabilir.
Bizim köyde daha bebek (5-7) yaşlardaki bir çocuğun sigaraya dedesi tarafında alıştırıldığını biliyorum. Dede güya çok sevdiğinden yapıyordu. Biliyorum, size garip gelecek ama maalesef ki öyle.

@Thermes, nargile de zehirli mi? -Evet. Kalsın o zaman :D
 
Hadi sigarayı derdi olan içiyor. Nargilenin hiç bi özelliği yok. İlk defa nargile içeceğim zaman arkadaşlarım
"Çok güzel bişey efsane" falan diyolardı. Gittik içtik çıkışta sordum "Olm tadı yok tuzu yok bunun amacı ne?" Arkadaş "abi duman çıkıyo işte"
 
Ben sigaraya 10 Tl vereceğime gider kendime 5 Tl'den 2 tane dürüm alırım veya Steam'den oyun alırım yada 1 aylık Antivirüs alırım yada daha kaliteli bi kalem alırım .
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı