2017 Yılında PS3 Almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 3004 model vardı. 320gb 30oyun yükletmiştim 25i çalıştı. Klon yöntemi zahmetli olduğu için istediğiniz oyunları yüklemezler. Yapsalar bile normalden fazla para isterler. 2000 serisi multimanlı alsın uğraşmasın
Yukarıdaki oyunların neredeyse hepsi Multiman'de var, sadece 2'si yok. Ona da para vermeye razıyım.

Kırılıp kırılmama konusunu bıraksak, hangi model olduğu farketmez. Sadece yukardaki oyunları yükleyebileceğim 320 GB Slim bi PS3.

3 sene önce sorsan sana satardım orjiinal Slim kasaydı. Birde alacaksan orijinal temiz Slim al Super Slin sakın alma ısınma sorunu var onlarda.
2.el orjinal ps3

Son düzenleyen: Moderatör:
3 sene önce sorsan sana satardım orjiinal Slim kasaydı. Birde alacaksan orijinal temiz Slim al Super Slin sakın alma ısınma sorunu var onlarda.
2.el orjinal ps3
Hocam temiz PS3'den kastın 2.el Ps3 mü?

Super Slim ile 15 saat oynadım 40 derece havada azıcık bile ısınmadı. Asıl slim ısınıyor super slıme kıyasla.
Lanet olsun artık biri Super Slim, Slim ve Fat fiyat farkını söylesin, en iyisi Slim diyolar ama.

Fat ilk çıkan model ve onda kırmızı ışık hatası çok diyorlar.

Slim hafifletilmiş daha sorunsuz modeli.

Süper slim ise daha ince oyun diskini elinle çıkarıp takıyorsun en sorunsuz model.

Fat ilk çıkan model ve onda kırmızı ışık hatası çok diyorlar

Slim hafifletilmiş daha sorunsuz modeli

Süper slim ise daha ince oyun diskini elinle çıkarıp takıyorsun en sorunsuz model
Fat zaten almam fakat Slim ve Super Slim arasında kaldım.

Çift kol 3'te orjinal oyun 320 GB 350₺ ye almıştım slim. Yıpranmış cihazdı ama taş gibi çalışıyordu. Kollarda tamir gördü. Gene 400₺ ye geldi. Multiman yüklenemiyordu. Klonlama ile oyun yüklettim. Süper slim de 2000 model yok diye biliyorum. Slim model tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı