2018 Ekim Dolar Fiyatı

Her gün yeni yol yapıyorlar. Her yerde yol yaptıkları ile ilgili tabelalar var. Adamların tek yaptığı şey yol olunca haliyle kaliteli olmasını bekliyoruz. Ayrıca Amerika'daki yolların çoğunluğu eski. Trump yaptırmadı. Eğer ki Trump aynısını yapsaydı ona da tepki gösterirdim.

Eskiden türkiyede neredeyse hiç yol olmadığı için yollarla övünüyorlar eskiden senede 30 km yol yapılıyordu istanbuldan memleketime 1000 km idi ve 5 gün sürüyordu yolculuk her yer topraktı hiç yol yoktu o yüzden yollarla övünüyorlar ve böyle bir ülkede yol yapmak da iyi bir şeydir. Ayrıca tek yaptıkları yol değildir bakın icraatlarına burda yazamayacağım kadar çok mesela yeşillendirme çalışmaları yapıldı chp tarafında ise sadece boyadılar yeşile.

Girin bakın icraatlarına hem ABD'ye fırtına vurdu milyar dolarlık zarar oluştu başta Trump var burda Trump'a suç atmıyorsunuz ama bizim ülkede sel olunca fındık zararlarını devlet karşılayacağım demesine rağmen suçu hemen Erdoğan'a atıyorsunuz ama? Bir dediğiniz diğer dediğinizi tutmuyor ki böyle muhalefet yapılır mı?
Bu gidişle elindeki 2000 TL ile Ekim ayında 8GB 3200 MHZ RAM ancak alırsın.
Dolar bugün 6,24 gördü. Saat 14.30' dünya ekonomi lideri albayrak açıklama yapacak. Standart aynı şeyler söylenecek. Sonra yine dans, dolar uçuşa geçer. 100 günlük eylem planıymış. Yapılacak olan hiç bir şey olacak, sadece 100 gün daha bizim saf milleti oyalayacaklar. Sonra bir bakacaklar 100 gün sonra ortada hiç bir şey yok. Geçmiş olsun

Göreceğiz ama doların artma sebebi bizim milletin oyalanması değil ki bu sabah doların bu kadar yükselmesinin sebebi belirsizlik yaşandı araştır istersen belirsizliğin olduğu yerde dolar da artar euro da bunun oyalamakla ihracatla alakası yok
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı