2018 Skoda SuperB ne kadara satılır?

Ülkemizde maalesef trameri yazarken güncelliğini yazmadıkları için insanlar araç başında güncelliğini sorgulamıyor. Tramerdeki rakam büyük ihtimal şişirilme yapılmış ama vatandaşımıza bu rakamlar ürkütücü gelir. Tok satıcıda 950.000TL'de bekleyişiniz olur ama 850.000TL'de arayan soran olacaktır.

Kazanız için çok geçmiş olsun, ilanınız için ise şimdiden hayırlı satışlar dilerim.
Teşekkür ederim sondaki cümleleriniz için. Maalesef ne düzgün bir satıcı ne de düzgün bir alıcı bulmak zor. İyi sosyaller hocam.

Hocalarım araca sürekli teklif verenler 800 bin teklif veriyor. Özellikle seslerinden de anladığım kadarıyla al-satçılar arıyor. Son düşüncem kesinlikle 850 bin tl. Doğru olanı mı yapıyorum?

Hocalarım araca sürekli teklif verenler 800 bin teklif veriyor. Özellikle seslerinden de anladığım kadarıyla al-satçılar arıyor. Son düşüncem kesinlikle 850 bin TL. Doğru olanı mı yapıyorum?

850'den aşağı kesinlikle düşme. Gerekirse 870'den ağzını aç 850'ye bitir.

Muayenesi dün bitti ve 850’ye Cuma günü almaya gelecekler. Çekiciyle kendi memleketlerine gönderecekler. Burada yardım eden kişiler sayesinde bu fiyata sattım. Çünkü ben 800’e bile zor gideceğini düşünüyordum. Hayırlısıyla Cuma günü devrini yapıyorum. Borçlarımı kapatıyorum. İyi forumlar.

Muayenesi dün bitti ve 850’ye Cuma günü almaya gelecekler. Çekiciyle kendi memleketlerine gönderecekler. Burada yardım eden kişiler sayesinde bu fiyata sattım. Çünkü ben 800’e bile zor gideceğini düşünüyordum. Hayırlısıyla Cuma günü devrini yapıyorum. Borçlarımı kapatıyorum. İyi forumlar.
Hayırlı olsun. İstişare etmek iyidir. Sevindim sizin adınıza.

Muayenesi dün bitti ve 850'ye Cuma günü almaya gelecekler. Çekiciyle kendi memleketlerine gönderecekler. Burada yardım eden kişiler sayesinde bu fiyata sattım. Çünkü ben 800'e bile zor gideceğini düşünüyordum. Hayırlısıyla Cuma günü devrini yapıyorum. Borçlarımı kapatıyorum. İyi Sosyaller.

Hayırlısı olsun hocam adınıza sevindim.

Maalesef satış gerçekleşmedi. Kaput boyalı değil değişen çıktı. Önceki yaptırdığım ekspertiz şirketinin beceriksiz olduğunu öğrenmiş oldum. 750 bine indiler. Ancak redettim. 790 teklif ettim reddettiler. Yapacak bir şey yok hayırlısı.

Maalesef satış gerçekleşmedi. Kaput boyalı değil değişen çıktı. Önceki yaptırdığım ekspertiz şirketinin beceriksiz olduğunu öğrenmiş oldum. 750 bine indiler. Ancak redettim. 790 teklif ettim reddettiler. Yapacak bir şey yok hayırlısı.
Kaput boyalı diye 850 ye gittiğim araç değişen çıksa ve satıcı 790 a düşse bayram ederim herhalde. Canıma minnet. Değil 790 kafamda 850 ye okey olduğum herhangi bir araç her denilen doğru sadece kaput boya yerine değişen olsa 810 bile müthiş bir rakam benim için. Alıcı beyin yoksunu olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı