2019-2020 şampiyonu Medipol Başakşehir

Sizce Başakşehir şampiyonluğu hak etti mi?


  • Oy verenlerin toplamı
    21
Bilal Erdoğan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile birlikte locadan izledi.

Bilal Erdoğan, maçın bitiminin ardından sahaya inerek şampiyonluk kutlaması yaptı.
EdUSgq4XYAAK0b7.jpg
 
İstanbul büyük takımları çıldırıyor :D Trabzonspor takımı, GS, FB ve BJK şampiyonluğa oynasaydı vermezdi maçları :D Kudursunlar şimdi ve İstanbul takımını tebrik edebilirler, her zaman büyük takımlar olmaz dimi ;) RTE Ağaoğlu'yu arayarak, sen GS yen başka takımı yenme ve çok konuşma ligden silerim diye tehdit ederek, kazanarak, TS kötü futbol göstererek puanları verdi.

Bilal Erdoğan: Baba Başakşehir şampiyon olacak mı?
RTE: Evet. Olacak oğlum.
 
Son düzenleme:
İstanbul büyük takımları çıldırıyor :D trabzonspor takımı, GS, FB ve BJK şampiyonluğa oynasaydı vermezdi maçları :D kudursunlar şimdi ve İstanbul takımını tebrik edebilirler, her zaman büyük takımlar olmaz değil mi ;) rte aradı, sen GS yen başka yenme ve çok konuşma ligden silerim diye tehdit ederek, kazanarak, TS kötü futbol göstererek puanları verdi.

Bilal erdoğan: Baba başakşehir şampiyon olacak mı?
Rte: Evet. Olacak oğlum.

Boşuna komplo teoriler kurmayın. Devlet teşvikleri ile bile şampiyon olamadı Trabzon. 2010-2011 yılındaki maçlara bile bakınca şike yaptığı belli olurken Fenerbahçe'ye suç attı ve Fenerbahçe bütün mecralardan aklandı. Başakşehir ligin en derin kadrosunu taşıyor ve şampiyon olmaları da gayet doğal. Adamların yedek forveti demba ba: D. Kim ne derse desin, hak ettiler. Avrupa ligi'nde onlar olmasa şampiyonlar ligine doğrudan bile katılamayacaktık. Kimse devlet desteği demesin onlara, diyenlere trabzonspor'a verilen 50 milyon TL'yi hatırlatırım.
Edit: Karadenizliyim.
 

Geri
Yukarı