2019 Game Of The Year: Sekiro Shadow Die Twice

Makaleler
1
FromSoftware tarafından geliştirilen "Sekiro Shadow Die Twice" 2019 yılın ödülüne layık görüldü. Yılın oyunu ödülünü Sekiro'nun almasını bekliyordum açıkçası. Oyunda yaklaşık 68 saatimi doldurmuş durumdayım. Evet, oyun normalden bir tık daha zor olmasına karşın dönemi ve o Japon kültürünün, felsefesinin ve destanlarının bu kadar iyi yansıtıldığı başka bir oyun bilmiyorum. Tek kelimeyle muhteşem bir oyun. Belki bir Witcher 3 kadar detaylara boğmaz ama temasının hakkını fazlasıyla veriyor. Mekaniksel ve görsel anlamda bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Oyunun finalini yaptım ve NG+ olarak devam edeceğim ve alternatif tüm sonları bitirmeyi düşünüyorum. Açılmadık yetenek ve öldürülmeyen düşman bırakmadan oynamayı sürdürüyorum. Japon kültürünü çok severek benimseyen biri olarak bu oyun tam benlik. Üstüne bir de yılın ödülü alması beni de sevindirdi açıkçası. Bu ödüle ilişkin kısa bir video linki aşağıya paylaşıyorum. Sizler de konu hakkında düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
Apex Legends, League Of Legends ve pek çok oyunun bulunduğu diğer ödüllerin açıklamasına dair: The Game Awards: Full results, trailers, premieres and all the biggest surprises

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Souls-Like oyunlarında ben çok dayak yiyorum. Tam Boss'a kadar geliyorum ve ölüyorum, hop en baştan başla. Gerçekten sabır ve azim istiyor bu tür oyunlar. Açıkçası ben Death Stranding'in kazanmasını isterdim. Bana çok hitap ediyor çünkü, aynı şekilde Resident Evil 2 Remake de gayet iyi.

Souls-Like oyunlarında ben çok dayak yiyorum. Tam Boss'a kadar geliyorum ve ölüyorum, hop en baştan başla. Gerçekten sabır ve azim istiyor bu tür oyunlar. Açıkçası ben Death Stranding'in kazanmasını isterdim. Bana çok hitap ediyor çünkü, aynı şekilde Resident Evil 2 Remake de gayet iyi.

:)
1576232959646.png

Ben de az yaşamadım ya Sekiro'da.

Nioh bitirdi beni. Geçenlerde PS Plus'a verdiler, deneyeyim dedim. Yok olmuyor. Bitirenlere saygılar. :)
Ya aslında tüm mesele odaklanmak. Sekiro'da hata yaptığımda canım azalınca yaptığım hatayı düşünüyorum kafa yoruyorum. Bunun arkasını getirmedikçe anlamı olmuyor yine de. Bir algoritması oluyor sanki düşmanın. Öle öle, adım adım tüm algoritmasını çözünce kesip devam ediyorsun. Cidden farklı ve güzel bir deneyim ya Sekiro.
Metro Exodus'a bir ödül vermemeleri üzdü beni doğrusu. Gayet güzel hikayesi ve oynanış bakımından da gayet iyi bir oyundu. Çoğunlukla bu ödül törenleri öncesinde hep lobicilik yapılıyor, Modern Warfare varken Apex Legends'ın kazanmasının sebebi de bu.
Metro çok hoş görsel anlamda doyurucu ama olay akışı ve aksiyon olarak bence biraz yavan. Tüm bölümlerini renkli bir yayıncıda izledim. Yani aksiyonu az buluyorum ben onda. Sadece loot yapıp oyunu bitiriyorsun gibi hissediliyor.

Son düzenleme:
Metro çok hoş görsel anlamda doyurucu ama olay akışı ve aksiyon olarak bence biraz yavan. Tüm bölümlerini renkli bir yayıncıda izledim. Yani aksiyonu az buluyorum ben onda. Sadece loot yapıp oyunu bitiriyorsun gibi hissediliyor.
Metro oyunları zaten hiçbir zaman "aksiyonu bol" olmadı. Diğer arkadaşa katılıyorum, bence de hiçbir ödül almaması garip oldu. Birazcık da sene başında çıkmasının etkisi var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı