- Makaleler
- 1
FromSoftware tarafından geliştirilen "Sekiro Shadow Die Twice" 2019 yılın ödülüne layık görüldü. Yılın oyunu ödülünü Sekiro'nun almasını bekliyordum açıkçası. Oyunda yaklaşık 68 saatimi doldurmuş durumdayım. Evet, oyun normalden bir tık daha zor olmasına karşın dönemi ve o Japon kültürünün, felsefesinin ve destanlarının bu kadar iyi yansıtıldığı başka bir oyun bilmiyorum. Tek kelimeyle muhteşem bir oyun. Belki bir Witcher 3 kadar detaylara boğmaz ama temasının hakkını fazlasıyla veriyor. Mekaniksel ve görsel anlamda bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Oyunun finalini yaptım ve NG+ olarak devam edeceğim ve alternatif tüm sonları bitirmeyi düşünüyorum. Açılmadık yetenek ve öldürülmeyen düşman bırakmadan oynamayı sürdürüyorum. Japon kültürünü çok severek benimseyen biri olarak bu oyun tam benlik. Üstüne bir de yılın ödülü alması beni de sevindirdi açıkçası. Bu ödüle ilişkin kısa bir video linki aşağıya paylaşıyorum. Sizler de konu hakkında düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
Apex Legends, League Of Legends ve pek çok oyunun bulunduğu diğer ödüllerin açıklamasına dair: The Game Awards: Full results, trailers, premieres and all the biggest surprises
Apex Legends, League Of Legends ve pek çok oyunun bulunduğu diğer ödüllerin açıklamasına dair: The Game Awards: Full results, trailers, premieres and all the biggest surprises
Son düzenleyen: Moderatör: