2019 Yılının En Mizah Sever Kullanıcısı Seçimleri

Keduket

Decipat
Katılım
2 Temmuz 2019
Mesajlar
1.387
Makaleler
1
Çözümler
1
Herkese merhaba,
Müthiş bir yarışma ile karşınızdayım. Sizden istediğim En Komik Bulduğunuz mesajları yazmanız. Kimin olduğu fark etmez. Yeter ki yazın. Yazmadan önce kim mesajı atmış ise onu etiketlemeyi unutmayın. Başkalarının mesajlarını yazanlar ve kendisi olarak gösterenler diskalifiye olacaktır. Kimsenin ilgi göstermeyeceğini bildiğimden ilk ben başlayacağım. Ayrıca kimin daha iyi olduğuna karar vermek için KAHKAHA 🤣 atın. Ctrl+F yapıp teker teker sayacağım.

6. duyuma göre AMD işlemci kullanıyorsunuz, yok pardon daha almadınız. Gördüğüme göre R5 1600. Biraz bulanık gözüküyor. Ram'i 8gb yapmışsınız. Başkaları sizi uyarıyor. 16gb yapın diye. Anakart için B450M S2H önerdiler. Siz nasıl kart diye sormuşsunuz. Yani öyle görüyorum.
Hocam illa büyücülük mü oynayalım? Yazın işte. Kaçıncı oldu bu ya! 😡


Mistik güçlerim ile modelinizin çoğu kişinin sorun yaşadığı TUF olduğunu varsayıyorum. Doğru mu?
Artık SOSYAL bulmacaya dönüştü. İşlemci markasını bul, ekran kartı modelini bul. Vallaha müthiş güçlerim olmasa kimseye yardım edemeyeceğim. 😁

Hocam adam modelini yazmamış ortalıkta yok. Ben ne yapayım? Ünlü bir Becep Raltaş sözü vardır: "Boş bırakılan konu Ali'nin kafasına benzer. Saçları çözüme gider ama tesadüfe bakın Ali'nin saçı yok."
.
Çok saçma oldu farkındayım.

Çok ne diyorsanız 3 mesajımı attım. Sıra sizde.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı