2019'da AKK'li Tarifelere Ne Olacak?

El Auria

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yakın zamanda evime Turkcell Superonline'nin ışık hızında 2 kat fiber internet adlı kampanyasını bağlatacağım. 2019'a geldiğimizde bu tarifeden AKN kalkacak mı? Yoksa sözleşme gereği AKN devam mı edecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir telekominikasyon firmasında çalışan arkadaşımla görüştüğümde bana AKN kalkınca hızlar aşağı çekileceğini söyledi. Büyük ihtimal AKN aşınca düşülen hızlardan başlayıp ücreti artarak hızı artan paketler olacakmış. Mesela ben Superonline kullanıyorum ve AKN geçince 8 Mbit'e düşüyor. Galiba benim paketim aynı fiyat üzerinden 25 Mbit değil 8 Mbit olarak kullanmaya devam edecekmişim.

Büyük bir kısım AKN bittikten sonra ek ücret uygulanması ile alakalı bir olaydan bahşediyor GB başına 3 tl civarında bir şey düşünülmüş galiba, değişir vallahi güzel ülkemde operatörlerin insanlara nasıl davrandığı belli ben pek insancıl bir şey beklemiyorum.

AKN hiç kalkamasa daha iyi olur bence çünkü hem sınırsız tarifelerin fiyatları artacak hem de yüksek hızlı paketler çok pahalı olabilir. En azından şu anki sistemde 02:00-08:00 arası AKN geçersizken tam hızda oyun indirebiliyoruz geceleri.

Bir telekominikasyon firmasında çalışan arkadaşımla görüştüğümde bana AKN kalkınca hızlar aşağı çekileceğini söyledi. Büyük ihtimal AKN aşınca düşülen hızlardan başlayıp ücreti artarak hızı artan paketler olacakmış. Mesela ben Superonline kullanıyorum ve AKN geçince 8 Mbit'e düşüyor. Galiba benim paketim aynı fiyat üzerinden 25 Mbit değil 8 Mbit olarak kullanmaya devam edecekmişim.
Yani daha kötü hizmet, daha düşük hız, sağlam zam gelecek; her şeye geldiği gibi ve herşey daha da zamlanacak.

Türk telekom 100Mbit kadar fulllimitsiz, AKN'siz aylık 370 TL. Alın alın. Sudan ucuz. Ne günlere kaldık Allahım. Herşey ateş pahası, herşeye zam. Yeter.
Öyle bir şey yapamazlar, yaparlarsa da bizim halk gereken cevapları vereceklerdir. İnterneti kapatırlar bunlarda kapatmasınlar diye her türlü dolanmayı yaparlar bizim millete. İçiniz rahat olsun. ;)
@painkiller
Sana bir şey söyleyeyim mi? Bizim halk hiç bir şey yapmaz, kuzu kuzu kullanır. Benzine, mazota zam geliyor sürekli, arabaya binmiyorlar mı? Biniyorlar. Bu da, o misal. Bu millet, hiçbir şeye ses çıkarmaz. Sözleşmesi olanlar, sözleşme bitene kadar AKN'li devam ederler, sözleşmesi olmayanlar gelecek zamları kabullenip, fahiş fiyatlar ödeyip devam edecekler. Yeni aboneler de, ya şu anda bile çok pahalı olan ve daha da pahallanacak olan fullimitsiz paketlere geçecek, ya da gelecek olan kotalı paketleri seçecek ki onlarında fiyatı çok zam yiyecek. Böyle devam ederse ülkede cazip hiçbir şey kalmayacak, kalmamışta zaten.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı