AKK'li paketlerin 2019'da AKK'leri kalkacak mı ?

Yapamazlar. Turknet tarzı firmalar var oldukça yapamazlar.
Burada oldukça haklısınız eğer kota gelirse Turknet'e ve Milleni'ye akın olur bunu yapamazlar diyorum ben. Böyle bir şey yapmak yerine fiyatlar artacaktır taahhütlü olanlar etkilenmez orası ayrı. Zaten ülkece internet konusunda oldukça gerideyiz artık buna bir çözüm bulmak şart başka ülkelerde örneğin: "Benim steamden tanıştığım bir Ukraynalı arkadaş hızının 300 Mbps den düşmediğini söyledi bende 30 Mbps bizim ülkede en iyilerden biri olduğunu söyleyince alay konusu olduk :dikkatli:." Neyse zaten gerideyiz AKK veya AKN'yi kaldıracaklardır, artık 100 mbps ve üstü internetlerin fiyatının düşmesi ve bunlara çözüm bulmaları dileği ile yaşıyorum.

Arkadaşım AKN kalkacak, kota gelecek, yani senin 150gb kotalı internetin olacak, kotan dolduğunda , kullanmaya devam edersen şu anda ki kotalı tarifeler gibi kota aşım ücreti ödeyeceksin. yani kısacası eskiye dönecekler. Ya da dediğim gibi bütçeniz yetiyorsa fulllimitsiz paketlere geçip dünya para bayılacaksınız.
Benim taahhüt verdiğim paketle istedikleri gibi oynayamazlar. Bu sefer gerçekten dava açarım.

Ev sahibinden çok çektik, kiracı ile muhatab olmak daha iyi.
O sizin bileceğiniz konu. Sizin Telekom ile muhattab olmak istememeniz sizin kendi özgür düşünceniz, iradenizdir, Telekom için ise çok bir eksiklik değildir. Telekom her zaman gelen paraya bakar, direk kendi müşterisinden ya da kiracısından olup olmamasına bakmaz.
Anlaşmam da olmayan şeyi nasıl bana sormadan düzenleme yapıp kota ekleyebilirler?
Sözleşmeliler için geçerli olacak bir durum değil. Yeni aboneler için. Ama sözleşme bittiği gün onların şartlarını mecbur kabul edeceğiz.

Türk Telekom, Türknet' i kendisine rakip görmemektedir, Türk Telekom kiraya veren , Türknet kiralayandır. Bu nedenle Türk Telekom, Türknet' in belirlemiş olduğu fiyatlara göre fiyat politikası belirlemez. İsteyen Türknet tercih edip, Türknett'in Telekom'dan kiraladığı saha dolaplarındaki portlardan hizmetini alır, kullanır, isteyen Telekom kullanır. Benim yaşadığım bölgede Türknet en fazla 35Mbit vermekte olup, ben 100Mbit hız talep ettiğim için Telekom kullanıyorum. Türknet aynı hızı yaşadığım bölgede kiralamış olduğu portlardan bana versin, Türknet kullanırım. Ama konu bu değil, konu 2019 yılında firmaların uygulayacağı kota ve fiyat politikası. Bu Türknet içinde geçerlidir.

Türk Telekom, Türknet' i kendisine rakip görmemektedir, Türk Telekom kiraya veren , Türknet kiralayandır. Bu nedenle Türk Telekom, Türknet' in belirlemiş olduğu fiyatlara göre fiyat politikası belirlemez. İsteyen Türknet tercih edip, Türknett'in Telekom'dan kiraladığı saha dolaplarındaki portlardan hizmetini alır, kullanır, isteyen Telekom kullanır. Benim yaşadığım bölgede Türknet en fazla 35Mbit vermekte olup, ben 100Mbit hız talep ettiğim için Telekom kullanıyorum. Türknet aynı hızı yaşadığım bölgede kiralamış olduğu portlardan bana versin, Türknet kullanırım. Ama konu bu değil, konu 2019 yılında firmaların uygulayacağı kota ve fiyat politikası. Bu Türknet içinde geçerlidir.
Dostum böyle konuşuyorsun da bir kaç firma hariç hepsi Telekomu kullanıyor bu artık alışık olunan bir şey Turknet' YAPA kullanıyorsan 75 hız ve limitsiz upload kullanırsın bu kadar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı