AKK'li paketlerin 2019'da AKK'leri kalkacak mı ?

Bende onu diyorum işte. Türknet beni yaşadığım yerde 100Mbit Fiber hizmeti versin Türknet kullanayım. Bu konuşduklarımız, başlık ile alakalı değil zaten ve başlıktaki soru ile şu anda konuşululanlardan sorumlu olanda ben değilim. Ben Telekomdan memnunum, 100/5 fulllimitsiz AKN'siz 115 TL. Türknet ister gelsin ister gelmesin, önemli değil. Ama dediğim gibi sene 2019 olup, zamanı gelince her firma kendi kotasını koyup, fiyatını belirleyip, kotalı tarifeye geçecek. Kotalı tarifeler ve fullimitsiz tarifeler olacak ve yeni aboneler için muaazzam yüksek fiyatlar olacak. Hangi firmayı tercih ederlerse etsinler sözleşmeli olanlar ise fiyatları görünce kesinlikle sözleşmelerinin biteceği günün gelmemesini isteyecekler.

Aranızda hukukçu bir arkadaş var mı? Asliye Ticaret Mahkemesine başvurarak akk'yi iptal edecek emsal karar veremez mi?

Kota vardı kaldırıldı dendi Akn oldu sonra o da kaldırıldı dendi Akk oldu bunu da kaldırdık derler başka bi şey olur bu böyle devam eder.

Kota gelecek. Maalesef gelen komşuya, misafire Wi-fi şifresi verirken 4 defa düşüneceksiniz.
Misafir ağı oluşturup modemden, hızını iyice azaltırız artık :)
Telekom her zaman gelen paraya bakar, direk kendi müşterisinden ya da kiracısından olup olmamasına bakmaz.

Anlaşamadığımız nokta orası işte, telekom gelen paraya bakıyor ben ise giden paraya :)
Hayırlısı, bakalım 5 ay sonra neler göreceğiz.

Son düzenleme:
Misafir ağı oluşturup modemden, hızını iyice azaltırız artık :)

Anlaşamadığımız nokta orası işte, telekom gelen paraya bakıyor ben ise giden paraya :)
Hayırlısı, bakalım 5 ay sonra neler göreceğiz.
Telekom batsa mesela bütün dünya buna inansa hayat bayram olsa... Ama yok umuyorum ki pes edecekler en sonunda

İnternet için umutlanmayın AKN gidecek kota gelecek kota gidecek AKN gelecek. Sürekli aynı döngü altyapınız destekliyorsa TurkNet alın geçin diğer İSS'ler para sömürme peşinde.
Zamanı gelince Türknet'te kotalıya geçecek, zam yapacak maalesef. Telekom'un maliyetleri, masrafları arttıkça, Türknet'e kiralamış olduğu hizmetlerede zam yapacak, bu sefer Türknet'te zam yapacak. Neyse yapacak birşey yok, ya katlanıp kullanacağız, ya da kullanmayacağız.

Zamanı gelince Türknet'te kotalıya geçecek, zam yapacak maalesef. Telekom'un maliyetleri, masrafları arttıkça, Türknet'e kiralamış olduğu hizmetlerede zam yapacak, bu sefer Türknet'te zam yapacak. Neyse yapacak birşey yok, ya katlanıp kullanacağız, ya da kullanmayacağız.
Anlamadığım şey kaynağın ne nasıl bu kadar emin olabiliyorsun sonuçta neredeyse bütün ISS'lerde AKK varken Turknette yok ve evet belki zam olabilir.

Telekom batsa mesela bütün dünya buna inansa hayat bayram olsa... Ama yok umuyorum ki pes edecekler en sonunda
Dua edin batmasın. Şuan bankalara çok borcu var. Bunları ödeyemezse banka Telekoma el koyacak. Bankaları bilirsiniz sadece paraya önem verirler. Altyapı yatırımı falan göremeyiz. Sadece zorunlu yatırımı yaparlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı